2022. június 1., szerda

Mindig kerül egy-egy ilyen figura - elült Bertalan, kezdi Geri Tibor


A magyar közélet ezüstérmes csodabogarai a Geri Tibor-Antal Judit páros, az aranyérmes Bertalan Atilla után. Míg Bertalan legalább utcára hívta az embereket a maga kis elméleteivel és legalább felemelték a pohukat, addig Geri Tiboréknál az a sztori, hogy alá kell írni egy nyilatkozatot otthonról, a számítógép elől, hogy az alaptörvény érvénytelen. És ennyi, konyec filma.

Geri Tiborék elmélete szerint amennyiben meglesz a százezer ilyen aláírás, megomlik a rendszer, visszatér a kommunista alkotmány és átveszik a hatalmat a Geri Tibor féle alakok. 

Talán 20000 ilyen aláírása gyűlt össze már, de természetesen ő a kisujját sem mozdítja, hogy összegyűljön a többi ilyen nyilatkozat is, amiktől ő a megváltást reméli, hanem csak mindenki mást hibáztat, hogy nem gyűlnek azok a fránya aláírások maguktól. 

Most például minket, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ellen fellépő Szkíta Egyesületet találta meg egy, sajnos elég nagy olvasottságú Facebook posztjával.

A posztban a mi Gerink (aki úgy néz ki egy nyugalmazott rendőr alezredes, azaz valszeg a kommunizmusban "rendőrködött", és egészen alezredesi rangig vitte) értelmetlennek nevezi a vasárnapi tömegtüntetésünket a WHO-nak a járványkezelés teljes átvételére irányuló kísérlete ellen, majd bagoly mondja verébnek stílusban azt állítja, hogy a rendezvény a "gőzleeresztésről", "az emberek tenni akarásának kioltásáról" és végső soron "az emberek félrevezetéséről" szól. 






Szegény Geri Tibor úgy tesz, mintha az emberek azért nem gyúródnának, hogy az ő nyilatkozatát aláírják otthonról, online, mert éppen kijöttek tüntetni a WHO ellen. 

Mint ismeretes, Bertalan Atilla ugyanígy, csak még útszélibb stílusban fikázta az oltásellenes rendezvényeinket, a saját kis elméletét hirdetve egyedüli megoldásként, aztán, mikor sikerült neki, legalábbis saját állítása szerint, elérni a 100000 embert egy időben, egy helyen, és másnap felébredtünk, hogy még mindig Orbán Viktor a miniszterelnök, Bertalan valahogy eltűnt a magyar közéletből, gondolom a hívei is kezdtek kiábrándulni belőle.

Geri Tibor úgy látszik, nem esik ebbe a hibába, a sült galamb taktikát választja, várja, hogy a nyilatkozatok önmaguktól berepülnek a szájába, és amíg ez nem történik meg, addig nyugodtan lehet okolni mást, most éppen az oltáselleneseket. 

Természetesen ennek a csudának is vannak hívei, akik mindenkit, köztük engem is agyalágyultnak meg mindennek lehordanak, csak mert "nem értjük meg, hogy ez az egyedüli megoldás".



Szerk. megj.: Geri Tibor és Antal Judit elmélete talán még több sebből vérzik, mint Bertalan Atilla ENSZ drónos maszlagja. A jelenlegi, de semmilyen magyar jogrend nem ismer olyant, hogy százezer ún. "nyilatkozat" alapján valakik megkaparintsák a közhatalmat. 
Az alaptörvény ún. érvénytelenségét pedig jogerős bírósági végzés, törvényszéki határozat, kúriai döntés kell kimondja, vagy népszavazás, nemzetgyűlés, esetleg egy kétharmados többséggel megszavazott törvény, vagy alaptörvény módosítás. 
Még ha mégoly érvénytelen is az alaptörvény, kérdés, hogy miért lenne pont az azelőtti kommunista alkotmány az érvényben lévő? Miért ne saját korábbi, a szovjet megszállás által ránk erőltetett kommunista alkotmány előtti szerves magyar jogrendhez térnénk vissza? 
Ha Geri Tibor ennyire hisz ebben a történetben, ki vagy mi állja az útját, hogy hirdesse magát, gyűjtse a nyilatkozatait? Ha viszont tesz erőfeszítéseket, és mégse gyűlnek, az a társadalom kritikája Geri Tiborék fele, nem érdekli a társadalmat az ő sztorijuk, akkor meg ne más aktivistákra mutogassanak. 
És végül, az alaptörvény körüli vitának milyen köze van a WHO és a globalisták ördögi tervéhez, hogy minden részes állam lakosságára rákényszerítsék akár a kötelező kovid, majomhimlő és egyéb oltásokat is? Egyáltalán, hogy jövünk mi, oltásellenesek a képbe? Most már semmilyen témában nem lehet Geri Tiborék szerint véleményt nyilvánítani, hanem csak az alaptörvény érvényességének kérdéséről?  

Kapcsolódó:

A WHO nevű globalista terrorszervezet ellen tüntettek a magyarok (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

A szektaalapító Bertalan Attila hívására 85000-en jelentek meg állításuk szerint a "Rend-Szerváltók" tegnapi rendezvényén - a rendszerváltás mégis elmaradt (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése