2022. június 4., szombat

Polkorrektségből konteónak nevezi, de azért pontról pontra beigazolja a 24.hu, hogy a WHO plandémiás nemzetközi szerződést erőltet

A 24.hu "tényfeltáró" riportere, Nagy Nikoletta igencsak hálátlan feladatot kapott, úgy kellett becsomagolja a WHO plandémiás, a járványkezelést nemzeti jogkörből a globalista terrorszervezetnek átjátszó szerződését, a Szkíta Egyesület által szervezett WHO ellenes tüntetést és Szijjártó Péter magyar külügyminiszter pitizését a tigray-terrorista Tedros Gerbejesus WHO elnöknek, hogy mégis valahogy az igazat is közölje, de a több millió átvert, kamukovi-méreginjekcióval "beoltott" magyar, a járványfasiszták, és a 24.hu globalista tulajdonosai se sértődjenek azonnal halálra.

Nagy Nikoletta leleményesen oldotta meg a feladatot, mindjárt az elején felcímkézte a múlt hétvégi WHO ellenes tüntetést "konteónak", "összeesküvés elméletnek", a Szkíta Egyesületet és a tüntetőket vírustagadóknak meg oltáselleneseknek, majd pontról pontra igazolta a "konteó" összes elemét a makacs tényekkel. 




Láthatjuk, mi, akik kimentünk tüntetni, cudar oltásellenesek meg járványtagadók vagyunk, viszont "a világszervezet valóban előkészít egy tervet világjárványok esetére", és "egyáltalán nincs szó semmiféle pandémiás egyezségről - ez viszont nem jelenti azt, hogy nincs terítéken ilyesmi, csak teljesen mások a határidők."



Piros betűkkel van szedve, hogy nincs utalás arra, hogy a WHO-nak kormányokon átnyúló hatalma lenne, fölötte viszont ott a cáfolat: "Valóban van benne szó a szervezet tekintélyének erősítéséről". Aztán a célkitűzések, hogy az egyezség meg fogja akadályozni, hogy a jövőbeli járványok akadályozzák az emberek szabad jogát az utazáshoz, oktatáshoz, munkához, de mindenekelőtt (!?) az elkerülhető betegségektől mentes egészséges élethez. Láthattuk az elmúlt két esztendőben, hogy ez a szlogen a gyakorlatban azt jelenti, hogy mindent korlátozhatnak a kormányok, főleg az utazást, az oktatást és a munkát, a mindenekelőtt való, szerintük "betegségtől mentes" állapot kedvéért, ami az oltottság a kormányok értelmezésében, jogszabályaiban. 

A cikkíró maga is leszögezi, hogy a "járványok kora" köszöntött ránk, mégpedig a "globális utazási kedv" miatt. Gondolhatjuk, hogy amennyiben ez a WHO hivatalos narratívája, mennyire fogja az ő nemzetközi egyezménye megvédeni pont az emberek szabad utazását. Elég csak arra gondolnunk, hogy a WHO digitális vakcinaútlevél bevezetését szorgalmazza az ENSZ mind a 194 tagállamában, nyilván ezek az útlevelek nem dísztől lesznek bevezetve, hanem az oltatlanok utazási lehetőségeinek korlátozása vagy teljes felszámolása céljából, ahogy történt az a kamukovid áljárvány alatt is. 


Végül a cikkíró szerint a kis ártalmatlan WHO a gonosz Oroszország meg Kína áldozata, ők terjesztenek valótlanságokat és konteókat róla. Itt megjegyeznénk, hogy Kína a WHO második legnagyobb finanszírozója Bill Gates alapítványa után, Shanghaiban több hónapig tartó elmebeteg lezárásokat végeztek az "omikron" nevű kamuvírus ürügyén és élen járnak a WHO által is erőltetett technokrácia, azaz totális digitális megfigyelési rendszer kiépítésének területén is.

Oroszország, Brazília és számos más, főleg afrikai ország viszont tényleg ellenezte ennek a nemzetközi szerződésnek a létrejöttét, amely így egyelőre elbukott, sajtóhírek szerint.

Kapcsolódó:

Tényleg kényszeroltást és járványügyi paktumot erőltetne a nemzeti kormányokra a WHO? (24.hu)

A WHO a Deutsche Telekommal együttműködve támogatja a globális oltási útlevél-rendszert! (napitema.com)

WHO-közgyűlés: Mégsem fogadták el a teljes kontrollról szóló előterjesztést, van értelme tiltakozni! (szilajcsiko.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése