2022. június 13., hétfő

Isten ostora rá is lecsapott - fél arca lebénult a "sztárnak", aki maszkot és 2 oltást követelt a koncertjein

Egyre kétségbeesettebb erőlködésnek lehetünk tanúi az újvilágrend gyűlölt, ostoba propagandistái részéről, hogy fenntartsák a "kovid oltás nem halálos" narratívájukat. 

Úgy alakult, hogy a karma ezúttal egy világsztárt, Justin Bieber énekest érte utol, akinek fél arca bénult le ún. Ramsay-Hunt szindróma következtében, és le kellett mondania a koncertjeit.



A sztár világszintű ismertsége magas labdát adott fel az oltásellenes, újvilágrend-ellenes frontnak, hogy rámutassanak arra a világméretű egészségügyi katasztrófára, ami több milliárd mRNS injekció (ún. "kovid oltás") beadása után jelentkezett az emberi populáción.

Természetesen az ellenérdekelt sátáni globalista oldal fizetett propagandistái is akcióba lendültek, hogy megvédjék "az oltás szép, az oltás jó" című narratívájukat, de valljuk be, nem könnyű a dolguk. Justin Bieber ugyanis konkrétan egy újvilágrend oltásfasiszta, koncertjein kötelező volt a maszkhasználat és a minimum két oltás, amit ellenőriztek belépéskor, ahogy ez a hivatalos twitter koncertoldalán is ki van posztolva. 



Az ún. "fektcsekkerek" legerősebb ellenérve az, hogy a kötelező maszkhasználat és a két oltás megkövetelése a koncerteken még nem bizonyítja, hogy maga Bieber oltott lett volna. 



Szerk. vélemény: Ha elfogadjuk ezt az ellenérvet, akkor felmerül az a kérdés, hogy ha ő maga nem bízott annyira az oltásban, hogy felvegye, akkor milyen jogon követelte meg a rajongóitól? Nem áll össze a kép, vagy hitt benne, akkor ő maga is oltott volt, és jó eséllyel ettől bénult le a burája, vagy nem hitt benne, de akkor olyant követelt a rajongóitól, amit ő maga nem tett meg. 

Kapcsolódó:

Lebénult Justin Bieber fél arca, a budapesti koncertje is veszélybe került – sokkoló videó (blikk.hu) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése