2021. május 11., kedd

Müller Cecília: 21.347 személynek lett 2021 március 31-ig pozitív a médiavírus-tesztje, oltás után

Közérdekű adatigénylésemre adott válaszában Müller Cecília közölte, hogy 2021 március 31-ig 21.347 személynek lett pozitív az "új koronavírusra" végzett tesztje, első és/vagy második oltás után. Közérdekű adatigénylésemet azután nyújtottam be, hogy sajtóhírek szerint Karikó Katalin, a Pfizer  mRNS készítményeket gyártó óriáscég alkalmazottja kijelentette, hogy a készítményeik tulajdonképpen nem védenek meg az "új koronavírus" fertőzéstől, csak a betegség lefolyásának súlyosságát csökkentik. 

Arra a kérdésemre, hogy az "új koronavírus" ellen kifejlesztett ún. "vakcinákkal" beinjekciózott személyek közül hányan haláloztak el bármilyen okból, a tisztifőorvos asszony állítása szerint ezen a linken található meg a válasz:

https://m.facebook.com/kormanyzat/photos/5439406176132058 

Arra a kérdésre, hogy az "új koronavírus" ellen kifejlesztett ún. "vakcinákkal" beinjekciózott személyek közül hányat diagnosztizáltak különböző (az adatigénylésben tételesen felsorolt) krónikus betegséggel az oltást követően, a NNK nem tudott válaszolni, mert erre vonatkozóan nem rendelkezik adattal. 




Szerk. megj.: Az első kérdésre korrekt választ kaptam, mondjuk álláspontom szerint nem a valós helyzetet tükrözi, mivel akiket oltottak, azok már nem kényszerülnek teszteltetni annyi élethelyzetben, mint az oltatlanok. Ez a szám leghamarabb a tünetekkel orvoshoz forduló, és úgy tesztelt beoltott személyeket mutatja. 

A második kérdésre a válasz egyenesen nevetséges, a magyar kormány által közzétett, a médiában és a közösségi oldalakon nagyot ment képre hivatkozik. Csak hát a közérdekű adatigénylés az oltott, és utána bármilyen okból elhalálozott személyek számára vonatkozott. Amennyiben ez valóban 273 személy, akkor az oltás, úgy tűnik, az örök élet titka is egyben.  

A harmadik kérdésre adott válasz sem túl bizalomgerjesztő, ezek szerint a NNK nem követi nyomon az oltottak egészségi állapotát (reméljük az OGYÉI igen, egyelőre ők sem adtak választ határidőhosszabbítást kértek).

Kapcsolódó:

Az "oltott" társadalmi csoport egészségügyi állapotáról érdeklődöm Müller Cecíliánál (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Az Európai Gyógyszerügynökség valószínűsítette az AstraZeneca mérge és a vérrögképződés közötti összefüggést, de lássuk a magyar állapotokat (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése