2021. szeptember 17., péntek

A Magyar Orvosi Kamara előtt tüntetett az Ellenállás

Akár ötszáz újvilágrend-ellenes demonstráló is résztvehetett azon a tüntetésen, amelyet Noll Szatmári Enikő jelentett be és szervezett le, szerdán 12.00 és 15.00 között a Magyar Orvosi Kamara (MOK) székháza elé a budapesti Szondi utca 100. házszám elé. 



A tüntetés a dr. Pócs Alfrédot ért méltatlan sérelem, a köztiszteletben álló egészségügyi szakember működési engedélyének felfüggesztése ellen szerveződött, a tüntetők azt sérelmezték, hogy az engedély bevonása kizárólag a szakember politikai véleménye alapján történt, ami jogtalan és törvénytelen.







Azonban a tüntetésen további, egészen komoly vádak is elhangzottak a MOK irányába, a felszólaló egészségügyi szakemberek a MOK gyászos szerepét kritizálták, ami az elmúlt időszak egészségügyi kérdéseit illeti és különösen a médiapandémiában vállalt undorító, a koviddiktatúrát támogató fellépését. Megoldásként akár egy, a hivatalossal párhuzamos, a lakosság igényeit jobban kielégítő orvosi kamara létrehozását is felvetették a felszólalók, mint ötletet. 

A rendezvényen az Orvosok a tisztánlátásért csoport eddigi négy ismert egészségügyi szakemberét (dr. Pócs Alfréd, dr. Tamasi József, dr. Lenkei Gyula, dr. Gődény György)  további szakemberek egészítették ki, dr. Ormay Péter fogorvos, dr. Turcsányi Zsolt belgyógyász, háziorvos, homeopata valamint dr. Tomasovszki László igazságügyi szakértő klinikai szakpszihológusa. A szintén meghívott dr. Matyijcsik Sándor nem tudott jelen lenni, ezért videóüzenetben küldte el mondanivalóját a tüntetőknek, amely később a Facebookon nagy nézettséget ért el. 

Felszólalt két oltáskárosult is, Szentesné Ildikó és Frajtsák Rita, a ma divatos, és a kovidnácik által erőltetett injekciók veszélyeire hívva fel a figyelmet. 

A rendezvényszervezésbe besegített a Népszuverenitás Mozgalom, a Szövetkezet tv pedig részletesen tudósított a teljes rendezvényről. Jómagam a rendezvény bejelentésénél és a Facebook esemény létrehozásánál segédkeztem, illetve biztonsági feladatokat láttam el, valamint egy, a Korona Igazsága civil csoport által benyújtandó népszavazási kezdeményezésre gyűjtöttem aláírásokat. 


A rendezvényen civilként a Mi hazánk prominens politikusa, Novák Előd is részt vett. 

Képgaléria:










(képek forrása: Noll Szatmári Enikő Facebook oldala)

A felszólalásokról készült jó minőségű videók megtekinthetők a Szövetkezet tv honlapján a kővetkező linkeken: 

https://szovetkezettv.hu/movie/megszolaltak-az-oltottak-is-a-mok-elott/ 

https://szovetkezettv.hu/movie/dr-tomasovszki-laszlo-igazsagugyi-szakerto-klinikai-szakpszichologusa/ 

https://szovetkezettv.hu/movie/dr-turcsanyi-zsolt-belgyogyasz-haziorvos-homeopata/ 

https://szovetkezettv.hu/movie/dr-ormay-peter-fogorvos/

https://szovetkezettv.hu/movie/dr-pocs-alfred-ortoped-sebesz/

https://szovetkezettv.hu/movie/dr-tamasi-jozsef-belgyogyasz/

https://szovetkezettv.hu/movie/dr-lenkei-gabor-orvos/ https://szovetkezettv.hu/movie/dr-godeny-gyorgy-gyogyszeresz/


Kapcsolódó:

Tüntetés a MOK előtt dr. Pócs Alfréd működési engedélyének visszaállításáért (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Kötelezően beoltatná a Korona Igazsága a kormánypárti képviselőket, civil felügyelet alatt, három dózissal (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése