2021. szeptember 29., szerda

Az Új Világrend elleni tüntetést jelentett be a Szent Korona Igazsága az ausztrál nagykövetség elé október 23-ra - céljuk Ausztrália ENSZ tagságának felfüggesztése


Az Új Világrend néven elhíresült globalista sátánista világprojekt elleni tüntetést jelentettem be a Budapesti Rendőrfőkapitányságon, a Szent Korona Igazsága telegram és Facebook csoport tagjaként. 

A tüntetés helyszíne Budapest, Királyhágó tér 8, az Ausztrál Nagykövetség előtti közterület.

A tüntetés bejelentett céljai:

1. tiltakozni az Új Világrend elnevezésű globalista, emberellenes, sátáni világprojekt ellen.

2. tiltakozni az Ausztráliában az Új Világrend nevében bevezetett apartheid rendszer ellen, az ott a hatóságok és magán katonai cégek által végrehajtott tömeges emberiesség ellenes bűncselekmények ellen, a szólásszabadság, a mozgás szabadságának korlátozása ellen. 
3. követelni a magyar kormánytól, hogy egyértelműen foglaljon állást az Új Világrend ellen, és utasítsa el az Ausztráliában elkövetett tömeges emberiesség elleni bűncselekményeket. 
4. követelni a magyar kormánytól, hogy jegyzékben kérjen magyarázatot ezekre az emberiesség elleni bűncselekményekre Ausztrália magyarországi nagykövetétől 
5. követelni a magyar kormánytól az Egyesült Nemzetek Szervezetéből való kizárási eljárást Ausztrália ellen annak a demokráciával nem összeegyeztethető, emberiesség elleni bűncselekményeket elkövető politikai rendszere okán.

Új Világrend Nemzetközi Konferencia, 2015, Mahatna Mohamed, Malajzia 4. miniszterelnökének beszéde arról, hogy mi is az Új Világrend (csak erős idegzetűeknek):


Kapcsolódó:

Besúgóképzőt avatott Szijjártó tavaly tavasszal, mert az "új világrendben" fontos lesz a "polgári hírszerzés" (ruszinkarpatalja.blogspot.com)




Australian public health chief says Covid contact tracing is part of 'New World Order' (independent.co.uk)


AUSTRALIA: Cu ce au început polițiștii să tragă în oameni... pentru sănătatea lor. Statul TOTALITAR australian A TĂIAT INTERNETUL în Victoria (activenews.ro)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése