2021. december 16., csütörtök

Gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt tettem feljelentést a Könyves Kálmán Gimnázium elhunyt diákja ügyében


(kép forrása Debreczeni Ákos Facebook oldala)

Gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt tettem feljelentést a Könyves Kálmán Gimnázium elhunyt diákja Debreczeni Ákos ügyében. Ákos a tornateremben lett rosszul, újraélesztést követően kórházba került, ahol elhalálozott, halálának okát nem hozta nyilvánosságra a mainstream kovidfasiszta média. 

Feljelentésemet a tenyek.hu hírportálon megjelent cikkre alapozom, amely arról tájékoztat, hogy nevezett Debreczeni Ákos, az újpesti Könyves Kálmán Gimnázium diákja a tornateremben rosszul lett, összeomlott a légzése és újra kellett éleszteni, majd később mégis elhunyt.

A hírt a “Szülők a kötelező kovid oltás ellen” elnevezésű Facebook csoportban is közzétették, és az ott kommentelők közül sokan azonnal azt vélelmezték, hogy a fiatal felvette az ún. "új koronavírus" elleni valamelyik hozzáférhető ún. "vakcinát", és ez okozhatta a minden előzmény nélküli összeesést, a légzés megomlását és végül a fiatal halálát. 

Feljelentésemben igazságügyi boncolást kérek, amelynek keretében grafén oxid vagy grafén hidroxid jelenlétét kérem, hogy keressék. Ezt a kérésemet dr. Andreas Noack német újvilágrend-ellenes kémikus videós tájékoztatására alapozom, amely videó internetes linkjét csatoltam a feljelentésemhez. 

Azt is kérem, hogy ellenőrizzék, amennyiben részesült az áldozat az ún. "új koronavírus" elleni valamelyik hozzáférhető ún. "vakcinában", úgy tájékoztatták-e megfelelő részletességgel arról, hogy több tízezer súlyos vagy kevésbé súlyos mellékhatás lépett fel mostanáig az Európai Gyógyszerügynökség Eudravigilance elnevezésű hivatalos, a mellékhatásokat dokumentáló és közzétevő oldal tanúsága szerint ezek után az ún. "vakcinák" beadása után Európa szerte, és ezek csak a hivatalosan bejelentett adatok.




Kapcsolódó:

Tragédiával végződött a drámai életmentés a Könyves Kálmán Gimnáziumban (tenyek.hu) 

3 megjegyzés: