2023. március 20., hétfő

Bagoly mondja verébnek - a Putyin ellen "gyerekrablásért" eljárást indító varangy testvére 18 hónapot ült pedofíliáért

A fősodratú nyugatbarát média nagy tamtammal adta a világ tudtára, hogy a Hágai Nemzetközi Büntetőbíróság eljárást indított Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen emberiesség elleni bűncselekmények elkövetésének vádjával, és elfogatóparancsot is adott ki az orosz elnök ellen. Putyint azzal vádolják, hogy több "ukrán" gyerek "elrablását" szervezte meg vádlott társával, Maria Lvova Belova asszonnyal. 


A nemzetközi büntetőbíróság ügyésze, aki ezt a paródiát a nevével vállalta, nem más, mint a nem túl keresztény Karim Ahmad Khan főügyész, amivel nem is lenne baj, ha történetesen ez a figura nem a testvére lenne nevezett Imran Ahmad Khannak, az egykori brit konzervatív parlamenti képviselőnek, aki ginnel leitatott, majd szexuálisan visszaélt egy 15 éves fiúval (Korán ide vagy oda), ezért a tettéért politikai karrierjével és 18 hónap börtönnel fizetett.



A Hágai Nemzetközi Büntetőbíróságot jómagam is megkerestem még 2015-ben, akkor a Donyeckben, Luganszkban és Odesszában elkövetett oroszellenes népirtást jelentettem a büntetőbíróságnak, videókkal, fotókkal, számos bizonyítékkal ellátva, keresetemre nyilván semmilyen választ nem kaptam a nemzetközi sóhivataltól. 

Kapcsolódó:

Ukrajna népirtó és háborús bűnös (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Statement by Prosecutor Karim A. A. Khan KC on the issuance of arrest warrants against President Vladimir Putin and Ms Maria Lvova-Belova (icc-cpi.int) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése