2023. április 10., hétfő

A Pfizer titkosítani kívánt, de kiperelt dokumentumai valóban említenek grafénoxidot

A kérdéses dokumentum neve "A Sars-Cov-2 Tüske Fehérjecukor Strukturális és Biofizikai Jellemzése, mint Oltás Antigén". A "Közegészségügyi és Orvosi Szakemberek az Átláthatóságért" nevű amerikai orvosi szakmai csoport tette közzé 2023 február 1-én, amely csoport megkérdőjelezte az amerikai COVID-19 politikát és az oltásokat, és akik több ezer oldalt szereztek meg a Pfizer BioNTech COVID-19 "vakcina" FDA általi engedélyeztetési dokumentációjából, miután egy texasi bíróságon a közérdekű adatokra vonatkozó amerikai jogszabály alapján kiperelték a Pfizerből ezeket az adatokat. 

A dokumentáció 7. oldalán található egy hivatkozás a grafén-oxid nevű anyagra. 


A Reuters hírügynökség megkereste Yifan Cheng biofizika és biokémia professzort, aki még 2018-ban írt tanulmányt a grafén-oxid rácsként való felhasználásáról, amiket biológiai minták rendezésére alkalmaznak.  Cheng professzor a Reutersnek azt állította, hogy a dokumentumból csupán az derül ki, hogy az "oltás" biológiai mintáit ilyen grafén-oxid rácsokon rendezték, azonban az nem, hogy maga az "oltás" tartalmazna grafén-oxidot. 

A Pfizer a Reuters újságíróinak kérdéseire elküldte az injekcióinak összetevőit tartalmazó listát, és ez ismételten nem tartalmazta a grafén-oxidot, mint összetevőt. A Pfizer nem kívánt egyéb kommentárt fűzni az ügyhöz. 

Kapcsolódó:

BREAKING: Az FDA megerősíti, hogy a grafén-oxid az mRNS COVID-19 vakcinákban van, miután az amerikai szövetségi bíróság utasítására kénytelen volt közzétenni a Pfizer bizalmas dokumentumait (addedvalue.blog) 

Fact Check-Document mentioning cryogenic-electron microscopy does not prove Pfizer COVID-19 vaccine contains graphene oxide (reuters.com)

Public Health and Medical Professionals for Transparency (phmpt.org)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése