2023. augusztus 29., kedd

Az első oltásáldozatos feljelentés - sem a pfizeres Janine Small elszólását, sem a reverz transzkriptáz jelenségét nem elemezte a rendőrség


Noha a büntetőeljárási törvény egyértelműsíti, hogy büntetőeljárásban minden egyes bizonyítékot egyenként és összességében is elemezni és értelmezni kell a hatóságok részéről, sem a rendőrség, sem a bíróság nem foglalkozott Költő Előd, a Vészharang Mozgalom aktivistájának feljelentésében foglalt több tétellel, köztük a Pfizer óriásvállalat egyik igazgatójának, Janine Smallnak az Európai Parlamentben elhangott vallomásával, amelyben egyértelműsíti a pfizerer igazgatónő, hogy nem tesztelték a Pfizer által kibocsátott kovid injekciók hatékonyságát a kovid vírus terjedésének megelőzése tekintetében. 

A rendőrség, de a bíróság is eltekintett attól a feljelentő által benyújtott másik bizonyítéktól is, amely azt bizonyította volna, hogy az mRNS tehnológia valójában módosíthatja a DNS-t is, mivel létezik a reverz transzkripció nevű jelenség, amelynek felfedezéséért genetikusok Nobel díjat kaptak, és amely jelenség arról szól, hogy bizonyos enzimek jelenlétében bizony a szintetikusan módosított és az emberi testbe bejuttatott mRNS igenis beíródik a sejtmagban található DNS-be, ezáltal módosítva azt.  

Költő Előd a magyar jogrend által biztosított összes lehetőséget kiaknázta feljelentésével, amelyet az oltóorvosai ellen tett orvostudományos kutatás esetében kötelező tájékoztatás elmaradása és tiltott génmódosítás bűncselekményének alapos gyanújában. Az elutasított feljelentés ellen először panaszt fogalmazott meg, majd annak elutasítása után pótmagánváddal élt a bíróságon. 

Mivel az orvostudományos kutatás jogi definíció szerint olyan szerek alkalmazását jelenti, amelyek rövid és hosszútávú mellékhatásai nem teljesen ismertek, teljesen természetesnek vette a feljelentő, hogy a kovid injekciók felvétele ilyen orvostudományos kutatásnak minősül. Azonban a rendőrségi és később bírósági álláspont szerint ezek az injekciók ideiglenes forgalomba hozatali engedéllyel rendelkeztek, ezért esetükben már nem beszélhetünk orvostudományos kutatásról, és az orvostudományos kutatásra vonatkozó jogszabályi előírások irrelevánsak. 

A tiltott génmódosítás vádpontjában is meglepően szűkszavú volt a bíróság, mindössze annyit állapított meg, hogy az eset szempontjából a génállomány módosítására vonatkozóan az egészségügyi tv.-ben foglalt rendelkezéseket kell alkalmazni. 

Kapcsolódó:

Reverz transzkriptáz (wikipédia) 

Egy következmények nélküli mondat a Pfizer egyik igazgatójától (magyarnemzet.hu) 

Egy magyar oltott feljelentette az oltóorvosát (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

1 megjegyzés:

  1. Nyilván, ha rossz a törvény, akkor rossz a válasz is. Ez mifelénk már tizenéve bele van kódolva az Alkotmány helyetti Alaptörvénnyel a jogrendszerbe. Így marad "Az állam én vagyok" szemlélet, avagy a cseau féle ismert állapot. Egy darabig.
    Mert elgyre több helyen derül ki ez az, jogilag:
    https://www.activenews.ro/stiri/Fanaticii-vaccinarii-isi-pot-face-seppuku-VACCINUL-A-FOST-COMPLET-INUTIL.-Raportul-Marii-Britanii-pe-2023-certifica-95.03-din-mortii-de-Covid-de-la-inceputul-anului-8.330-au-fost-COMPLET-VACCINATI.-Ce-s-a-intamplat-cu-jurnalismul-183964

    https://szmm.substack.com/p/itt-a-bizonyitek-hogy-hazugsag-a?utm_source=post-email-title&publication_id=1059304&post_id=136521490&isFreemail=true&utm_medium=email

    VálaszTörlés