2023. augusztus 3., csütörtök

Az ostoba ukrán sportolók szerint a világ el kell fogadja, hogy ők nem fognak kezet oroszokkal és fehéroroszokkal, még ha az kizárást érő szabály is


Emlékezetes incidens történt a milánói vívó világbajnokságon, az ukrán Orla Harlen, miután 15:7-re legyőzte orosz ellenfelét, Anna Szmirnovát, nem volt hajlandó vele kezet fogni. Az orosz vívónő azonban, helyesen, ezt a megalázó gesztust visszautasította és nem fogadta el, így az ukránt kizárták a versenyből a sport szabályainak megsértéséért. 

A botrány, úgy tűnik, továbbgyűrűzik, ugyanis a póruljárt nagyképű ukrán vívónő segítségére sietett Elina Svitolina, Ukrajna elsőszámú teniszezője, aki a twitteren posztolta ki, hogy szerinte a világ el kell fogadja, hogy ők nem fognak kezet oroszokkal és fehéroroszokkal és felszólította a világ sportszövetségeit, hogy az ukránoknak ezt a rigolyáját minden sportágban fogadják el. 

A baj csak az, hogy a szolgalelkű sportszövetségek nagy valószínűséggel ezt is fogják tenni. Az újvilágrendben ugyanis már nincsenek szabályok, csak szolgák, akiknek semmit, és kiválasztottak, akiknek mindent szabad. 

Kapcsolódó:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése