2023. november 10., péntek

A TEK is vizsgálódik a terrorista Tedros hazánkba látogatásának ügyében a Plandémia Mozgalom bejelentése nyomán


Szinte azonnal válaszolt az Alkotmányvédelmi Hivatal arra a közérdekű bejelentésemre, amelyben Tedros Adhanom Ghebrejesusnak, az Egyészségügyi Világszervezet (WHO) elnökének a terrorszervezetekhez és terrorcselekményekhez való esetleges kötődésére hívtam fel a figyelmet, olyan, az interneten fellelhető információk alapján, amelyek szerint Tedros a mai napig tagja a Tigray Népi Felszabadítási Front (TPLF) nevű etiópiai, tigrinya nemzetiségűek által működtetett szervezetnek. 

A TPLF-et úgy Etiópia, mint az Amerikai Egyesült Államok is terrorszervezetként tartotta nyilván hosszú ideig, jelenleg azonban egyik állam sem listázza már terrorszervezetként az erőszakos marxista katonai csoportot. Egy nemzetközi, a terrorcselekményeket listázó adatbázis több, mint 30 olyan erőszakos cselekményt ró fel a TPLF-nek, amely halálos áldozatokkal járt. 

Tedros ellen a Hágai Nemzetközi Büntetőbíróságon is folyik egy eljárás népirtás és emberiesség elleni bűncselekmények tárgyában. 

Ez a Tedros kíván hazánkba látogatni az új budapesti, Váci úti WHO székház avató bulijára, és ebbe a levesbe kívánunk mi beleköpni. 

Az Alkotmányvédelmi Hivatal ezeknek a körülményeknek a kivizsgálását ígéri válaszában, valamint tájékoztatott, hogy a bejelentésemet a Terrorelhárítási Központ (TEK) is megkapta. 

Kapcsolódó:

ICC COMPLAINT FILED AGAINST TEDROS ADHANOM (moneybloodandconscience.com)

Plandémia Mozgalom - az A(V)H-hoz fordultam Tedros ügyében (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése