2023. november 15., szerda

Direkt Pintérnek továbbította a WHO-s közérdekű bejelentésemet az ombudsman


Rövid tájékoztatás érkezett az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalától, amelyben közlik, hogy a közérdekű bejelentésemet a Belügyminisztériumnak továbbították. 

Közérdekű bejelentésem az volt, amelyet az Orvosok a tisztánlátásért csoport fogalmazott meg és amelyben a területi parlamenti képviselőinket szólítjuk meg, felhívva a figyelmet az Egészségügyi Világszervezetnek a szuverenitásunkat sértő, a világkormányt előkészítő, diktatórikus és törvénytelen nemzetközi pandémiás szerződésére, továbbá közöljük, hogy ki szeretnénk lépni a globalista egészségügyi szervezetből. 

Az Orvosok a tisztánlátásért csoport és a Szkíta Egyesület indított el egy olyan akciót, hogy mindenki szólítsa meg a saját parlamenti képviselőjét a közzétett közérdekű bejelentés modell saját adatokra adaptálásával. Jómagam a bejelentést az Alapvető Jogok Biztosának weboldalán található közérdekű panasz és bejelentés kezelő szolgáltatást vettem igénybe.

A Plandémia Mozgalom Facebook csoport egy másik tagja is tájékoztatott, hogy tartalmában teljesen azonos levelet kapott ő is az ombudsmantól.

Kapcsolódó:

LÉPJÜNK KI AZ EGÉSZSÉGÜGYI VILÁGSZERVEZETBŐL (WHO-BÓL)! A MAGYAR NÉP MONDJON NEMET! (orvosokatisztanlatasert.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése