2016. szeptember 2., péntek

Panaszt nyújtott be a Székely Köztársaság a Koránt isteni kinyilatkoztatásnak értékelő ügyészségi végzés ellen

Panaszt nyújtott be a Székely Köztársaság a Fővárosi Főügyészség NF. 9317/2016/1.sz., Dr. Iberhart Mária ügyész által hozott határozata ellen. A panaszban kiemelem, hogy a magyar jogrend nem ismer sem "isten", sem "Gábriel angyal", sem "Mohamed próféta" entitásokat, mint jogalkotó szerveket, sem a muszlim vallásúakat nem határozza meg, mint törvények megalkotóit Magyarországon, az erre való hivatkozás egy ügyészségi határozatban egyértelműen nevetséges. Leszögezem, hogy katolikus vallásomra való tekintettel sértett vagyok ebben a bűncselekményben, ezért jogom van panasszal élni a határozat ellen, noha ezt a határozat kifejezetten ellenzi. Álláspontom szerint, amíg definíció szerint a Korán a muszlimok szent könyve, és egyetlen muszlim vallási vezető vagy hívő sem fejezte ki hivatalos formában, hogy a Koránnak a vallási alapú gyűlöletre, erőszakra és népirtásra buzdító részei nem tartoznak a muszlim vallási eszmerendszerhez, addig azok igenis odatartoznak, és minden alkalommal hirdetve is vannak a muszlim vallási szertartásokon.



Kapcsolódó: Hogy oda ne rohanjak - a "magyar" sharia-rendőrség szerint a Korán "lényegében Istentől sugalmazott kijelentések gyűjteménye" (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

1 megjegyzés:

  1. Kàr volt visszakozni. Az elsö javaslat tökéletesen meg volt alapozva. Ebben a népszavazàsban csak azt tesszük meg, hogy a Fideszre bizzuk a döntést. Ök pedig a földkérdésben àtverték a magyar nemzetet!!!

    VálaszTörlés