2016. november 14., hétfő

A Ceaușescu házaspár brutális meggyilkolása - feljelentést tett a Székelyek Világszövetsége az ügyben



"Alulírott Csibi Barna feljelentést teszek a Bukaresti Rendőrfőkapitányságon a következő bűncselekmény tényállási elemeivel kapcsolatosan:
Tényállás:
A csatolt videófelvételen két személy, egy férfi meg egy nő egy csoport előtt állnak, akik valamiféle büntetőtárgyalást utánoznak, amelynek a végén a két személyt "elítélik", megjelenik egy csoport géppisztolyos személy, majd egy fal előtt a két személyt géppisztolysorozattal meggyilkolják. A képek alapján megállapítható, hogy a két meggyilkolt személy Elena és Nicolae Ceaușescu, a volt Román Kommunista párt és a Román Szocialista Köztársaság elnöke (valamint annak felesége, de ez a feljelentésből kimaradt - szerk. megj.), amely állam a mai Románia nemzetközi jogi értelembe vett jogelődje.

A román btk. 189. cikke kimondja, hogy a gyilkosság (különböző indokokból), életfogytiglani vagy 15-20 év közötti börtönnel sújtható.

Kérvényezem azon személyek személyazonosságának megállapítását, akik az illető eljárást eljátszották, a fegyveres személyek, valamint a közvetlen kettős gyilkosok személyazonosságát. Ha bármely jel arra utalna, hogy ez a gyilkosság a törvényes kereteknek megfelelően történt, kérem az illető törvényi előírások pontosítását, a tettesek minőségét és, hogy milyen törvényes eljárással jutottak hozzá ehhez a minőséghez.

Videócsatolmányok"



Kapcsolódó:
https://www.youtube.com/watch?v=zILELsMy_B0
https://www.youtube.com/watch?v=iyZBCOMcuLk
https://www.youtube.com/watch?v=sY3LIyfILj0
https://www.youtube.com/watch?v=UNaObcK1ajk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése