2016. november 9., szerda

Ha Budaházy terrorista, akkor Gyurcsányék miért nem? Tüntetés a Gergényi-Bene tárgyalás kapcsán - képriport, videók

Megtartotta tüntetését a Székely Köztársaság és a Székelyek Világszövetsége, közös szervezésben, november 7-én, a budapesti Fővárosi Ítélőtábla épülete előtt, a bent folyó Gergényi-Bene féle tárgyalás kapcsán.

A tüntetés során kifejezésre került, hogy az elsőfokon elöljárói kötelesség elmulasztása cselekményében megrovásra ítélt Gergényi Péter egykori budapesti rendőrfőkapitány, valamint a hasonló cselekmények miatt felmentett Bene László országos rendőrfőkapitányt érintő hatósági intézkedések, a Budaházy ügyben kiszabott 125 év fegyházzal összehasonlítva egyszerűen nevetségesek.

Ugyanakkor a szervező felhívta a magyar lakosság figyelmét arra, hogy a lakosság megfélemlítése, mint a terrorizmus bűncselekményének tényállási eleme egyértelműen és sokkal erőteljesebben tettenérhető a Gyurcsány Ferenc-Gergényi-Bene csoport cselekményeiben, mint a Budaházy féle ügy cselekményeiben. Ezt a véleményt Dr. Völgyesi Miklós, a Legfelsőbb Bíróság Büntető Kollég. nyugalmazott tanácselnökének szakvéleménye, valamint Gaudi Nagy Tamás nemzeti jogvédő álláspontja is alátámasztja, mindkét szakember tett büntetőfeljelentést az ügyben, csakúgy, mint a Székely Köztársaság, sajnos egyik feljelentést sem bírálta el kedvezően a büntető hatóság.
















 Kapcsolódó:

Tüntetést jelentett be a Székely Köztársaság a november 7-i Gergény-Bene tárgyalásra (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése