2021. február 3., szerda

Az orvostudomány a bizonyítékokon alapul, mondja az EMMI. Ok, akkor lássuk a bizonyítékot, hogy a maszk véd.

Közérdekű adatigénylésben fordultam ezúttal az Emberi Erőforrások (WTF? Ez tényleg a mátrix és mi vagyunk a duracellek?) Minisztériumához, amelyben Szegedi Gábornak írt válaszlevelükre reflektálva érdeklődök, hogy melyek az újvilágrend maszkhordatás járványügyi hatékonyságának bizonyítékai, melyek ennek a járványügyi intézkedésnek az orvosi szakmai alapjául szolgáló, megfelelően elvégzett tudományos kutatások és vizsgálatok. 
Azt is megkérdem, hogy az EMMI álláspontja szerint ruhanemű, öltözködési kellék-e az okkult NWO maszk, avagy gyógyászati segédeszköz, esetleg orvostehnikai eszköz, netalán gyógyszer-e jogi besorolása szerint.
Valamint a többi járványügyi intézkedés, úgymint kijárási tilalom, rendezvények, gyűlések tiltása, vendéglátó egységekre vonatkozó tilalmak stb. hatékonyságának orvostudományi bizonyítékai iránt is érdeklődöm.




És itt a hivatkozott válaszlevél, Szegedi Gábor részére:




Kapcsolódó:

Ezt azt hiszem, nem fogom olyan könnyen elengedni. Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulok, mert Cila nem akarja megmondani, mi az újvilágrend maszkok orvosi-szakmai alapja. (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése