2021. január 3., vasárnap

Ezt azt hiszem, nem fogom olyan könnyen elengedni. Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulok, mert Cila nem akarja megmondani, mi az újvilágrend maszkok orvosi-szakmai alapja.


Panasszal fordultam a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, mert Müller Cecília országos tisztifőorvos nem volt hajlandó kiszolgáltatni a maszkviselésre kényszerítős rémkormány-rendelet orvosi szakmai alapjait közérdekű adatigénylésre, mivel, álláspontja szerint az illető információ nem közérdekű adat. 

Panaszomban leszögezem, hogy egyrészt a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) válaszából kitűnik, hogy a kért információk az intézmény birtokában vannak, mert nem arra hivatkozva utasította el a kérést, hogy az adatok nincsenek a birtokában, hanem azok közérdekű adat jellegét kérdőjelezi meg, másrészt a magyar kormány a hasonló tartalmú kérdésemre azt a választ adta, hogy az illető közérdekű adatoknak nem ő a kezelője. 

Következik, hogy a magyar kormány az illető adatokat közérdekű adatoknak értékelte. 

Amúgy meg a közfeladat ellátásával kapcsolatosan keletkezett bármilyen adat közérdekű adat, és a NNK lát el közfeladatot a "járványügyi" helyzettel összefüggésben. 




Kapcsolódó:

Mindig van lejjebb - az, hogy mi a szájkapca viselésének orvosi-szakmai alapja, a mi Cecíliánk szerint nem közérdekű adat (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Orbán Viktor, arra a kérdésre, hogy mi a maszkos-rendezvényes rémrendelet egészségügyi szakmai alapja, azt válaszolta, hogy nem ő az adatkezelő (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése