2021. augusztus 6., péntek

Káslert is, Müllert is feljelentettem hivatali visszaélésért, mert az ombudsman szerint alapjogot sértettek a PCR tesztek fizetőssé tételével az oltatlanok számára


Büntető feljelentést küldtem, a Korona Igazsága csoport tagjaként a Budapesti Rendőr-főkapitányságra, amelyet hivatali visszaélés gyanújával tettem nevezett Kásler Miklós egészségügyi miniszter és nevezett Müller Cecília országos tisztifőorvos ellen.

Büntetőfeljelentésem tárgya több olyan miniszteri utasítás, illetve a Nemzeti Népegészségügyi Központ több körlevele, amelyek alapján az ún. "védettségi igazolvánnyal" nem rendelkező személyeket, amennyiben egészségügyi ellátást kívántak volna igénybe venni, az ún. "új koronavírus" diagnosztizálására használt, saját zsebből fizetett PCR és antigén gyorstesztek elvégzésére kötelezték.

Ezek a körlevelek illetve utasítások tárgyát képezték az Alapvető Jogok Biztosa Hivatalának AJB-3479/2021. számú ügyben elektív egészségügyi beavatkozások esetén PCR és antigén gyorstesztek szükségességének és önfinanszírozásának előírásával összefüggésben kiadott, nyilvánosan hozzáférhető jelentésének, amelyet fő bizonyítékként csatoltam a feljelentéshez. 

Az AJB jelentés megállapítja, hogy az ún. "védettségi igazolvánnyal" nem rendelkező személyek egészségügyi önrendelkezési jogát és az egyenlő bánásmód követelményét is sértik ezek az utasítások illetve körlevelek, kimondja, hogy egyébként az ún. "védettségi igazolvány" csak vélelmezi, hogy valaki "védett" az "új koronavírustól", de ezt bizonyossággal csak hivatalos teszt tudja megállapítani. 

Az AJB jelentés az utasítások és körlevelek azonnali visszavonására szólítja fel az érintett személyeket. 

Alább a jelentés összegzése, kiemelésekkel (a teljes jelentés elérhető itt):


A feljelentésem szövege:





Szerk. megj.: a kormány természetesen bevédte a sajtóban a jogsértő cselekményt, és vállalta, hogy kormányrendeletet ad ki rá, ameddig azonban ilyen még nincs, addig a jogsértés fennáll, ezért kellett gyorsan beadni a feljelentést, mintegy leelőzve a kormány erre vonatkozó rendeletét. 

Kapcsolódó:

Az alapvető jogok biztosának jelentése az AJB-3479/2021. számú ügyben (ajbh.hu)

Jogsértő a Kásler-féle fizetős, műtét előtti teszt (24.hu)

A kormány az ombudsman véleménye ellenére is kifizetteti a PCR-tesztet a műtétre várókkal (hvg.hu)

2 megjegyzés:

  1. Szívem, minden melegével üdvözlöm e nemes törekvést. Azt azonban szeretném szíves figyelmedbe ajánlani, hogy amit tettél, minden bizonnyal népünk nemzetünk, gyermekeink érdekében történt, de nem kecsegtet a legcsekélyebb sikerrel sem. Mondom én ezt annak biztos tudatában, hogy az ördögöt az anyjánál hiába panaszolod be a kisÖRDÖGÖT, nem fogja megdorgálni, vagy megbüntetni. Jelenleg nem létezik őseinktől örökölt szent hazánkban egyetlen magát igazságügyi szervezetnek hazudó banda, amely ne lenne az illegitim kormány ellenőrzése alatt. Remélem tévedek, és reagálnak a feljelentésedre. Barátsággal: Beigh Lee

    VálaszTörlés