2021. augusztus 7., szombat

A Vajdahunyadvári Hét Pont - a Vajdahunyad váránál tüntetők hét pontos követeléslistája



Hozzám is eljuttatta követeléslistáját a Vajdahunyad várában napok óta sátras tüntetést tartó civil csoport, melynek a Korona Igazsága csoport is része.

A tüntetők a COVID-19 elleni ún. "védőoltások" kötelezővé tételének azonnali leállítását követelik, felhívják a figyelmet, hogy a kormány azzal, hogy az egészségügyben dolgozók számára előírta a kötelező "védőoltásokat", akár emberiesség elleni bűncselekményt is megvalósíthatott. 

Alább a vajdahunyadvári hét pont:


"A VAJDAHUNYAD VÁRA ELŐTT 2021 AUG 7.-ÉN TÜNTETŐK KÖVETELÉSE 

1/- A „Covid19” betegség elleni kötelező vakcinázás azonnali beszüntetése,- mert egy folyamatban levő gyógyszerkísérletbe való kényszerítéssel és a részvételre kötelezéssel, a „tájékozott beleegyezés „ hiánya miatt a kormány emberiesség elleni bűntettet valósít meg. 

2/- A 18 év alattiak „Covid 19”betegség elleni vakcinázásának azonnali leállítását ,- mert számukra ez indokolatlan és nagyobb az egészségügyi kockázata, mint a haszna 

3/- Azonnal állítsák le a 60 év feletti magyarországi lakosok lakhelyükön vagy tartózkodási helyükön történő vakcinázással kapcsolatos kényszerítő zaklatását és írásban történő nyilatkoztatását ,mert ez kimeríti a Btk 195. és 196. §-t 

4/- A „Covid19” ellen beoltottak és be nem oltottak bármilyen módon való megkülönböztetésének azonnali megszüntetését ,mert a kísérleti mRNS vakcinák nem akadályozzák meg a fertőződést, ezért nem állítják meg a járványt, így a megkülönböztetésnek nincs egészségügyi alapja és nem segíti a járvány elleni védekezést 

5/- Az „Ivermectin” nevű gyógyszer azonnali magyarországi törzskönyvezését és engedélyezését a „Covid 19” betegség megelőzésére és gyógykezelésére a már rendelkezésre álló külföldi klinikai vizsgálatok és tapasztalatok alapján, mert ezek megléte miatt nem indokolt megvárni a magyarországi klinikai vizsgálatok befejezését 

6/- Követeljük a SARS-Cov2 vírus diagnosztizálására alkalmatlan PCR tesztek használatának azonnali megszüntetését 

7/- Követeljük az oltási szövődményeket visszajelző rendszer ellenőrzött működtetését és adatainak nyilvánossá tételét A kormány átlépett egy határt, amikor „ösztönzésnek” nevezve egy kísérleti fázisban levő gyógyszeres kezelésben való részvételre kényszeríti és kötelezi embertársainkat, úgy, hogy az elvont / korlátozott alapjogainkat csak akkor kaphatjuk vissza, ha engedünk a kényszernek és részt veszünk a kísérletben.

Tiltakozunk ellene, hogy hatalmi kényszerrel, rendeletileg gyógyszerkísérletben való részvételre köteleznek minket Aljas és kegyetlen, emberi méltóságot sértőnek tartjuk, hogy gyermekeinket eszközként felhasználva, az ő „vélhető” fertőzőképességükre hivatkozva akarják a szülőket a maguk és gyermekeik vakcinázására kényszeríteni, a saját gyermekeiket veszélyforrásként feltüntetve, bevonva őket is abba a kísérletbe, aminek a következményeit a gyártók nem ismerik és felelősséget sem vállalnak érte ! 

A kísérleti vakcinák felvételére kötelező és kényszerítő rendeletek sértik a Nemzetközi Egyezményeket, az Oviedoi Egyezményt és a Nürnbergi Kódexben lefektetett elveket, de a „veszélyhelyzet” elrendelése is túlterjeszkedik az Alaptörvényen, ezért : 

Nem engedjük, hogy a kormány hatalmi kényszerrel, semmis rendeletekre hivatkozva tiltott, embereken való kísérletezésben való részvételre és ezzel bűncselekményben való részvételre is kötelezzen minket, immár az életünket, és gyermekeink életét is veszélyeztetve ! 

Kelt : Budapest 2021 aug 07 - A Vajdahunyad Vára előtti tüntetés helyszíne / 

A VAJDAHUNYAD VÁRA ELŐTT 2021 AUG 7.-ÉN TÜNTETŐK KÖVETELÉSE - ALÁÍRÓK :"

Kapcsolódó:

A Korona Igazsága a Vajdahunyad váránál tart sátras tüntetést - Gyurcsány bukása is sátras tüntetéssel kezdődött (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

4 megjegyzés:

  1. Mindennel egyetértek, nem normális ami globálisan, és nálunk is folyik. Meg kell a covid fasizmust állítani, amíg nem késő!

    VálaszTörlés
  2. Világos, szakszerű, minden kritikus pontra kiterjedő megfogalmazás.
    Teljesen egyetértek!
    És hálásan köszönöm a munkátokat! ❤️

    VálaszTörlés