2021. augusztus 3., kedd

A Korona Igazsága a Vajdahunyad váránál tart sátras tüntetést - Gyurcsány bukása is sátras tüntetéssel kezdődött

A szombati, a töketlen, a rendszernek hajbókoló egészségügyis áltüntetést sikeresen ledomináló akciójuk után a Vajdahunyad váránál tart sátras tüntetést a kötelező "kovid oltás" ellen (a rendőrségi bejelentő lap szerint, tehát hivatalosan is) a Korona Igazsága jogvédő csoport. 



A deklaráltan kovid oltás ellenes rendezvényt  Hárosi Tibor jelentette be, a mai nap során dr. Tamasi József tartott előadást, csütörtökre pedig dr. Pócs Alfrédot várják a szervezők. 





(fényképek forrása: Brindza András Facebook oldala)

Gurabi Ági szervező egy közleményt juttatott el hozzám:

"A „ KORONA IGAZSÁGA ” civil összefogás tagjai, akik a jogi utat választják a kényszeroltásokkal, zsarolással, diktatúrával szemben,- a Vajdahunyad várnál várunk aug. 14- ig minden egészégügyi, oktatási, belügyi, közlekedési, média és egyéb dolgozót, fiatalokat, és időseket egyaránt, akik nem értenek egyet az Emberi Jogokat és Nürnbergi Kódexet is sértő hatalmi kényszerrel! 

Nem csak 1-2 órára várunk Benneteket egy beszélgetésre, vagy előadás meghallgatására, hanem ha tudtok, maradjatok velünk, sátorozzatok velünk Ti is, mert ezt a problémát nem lehet egy nap alatt megoldani! 

Nem vagyunk „covid”, vagy járvány-tagadók, de az oltáskényszerrel mi sem értünk egyet! Találkozzunk a Várnál, fejezzük ki, hogy ellenállunk a kényszernek, mert VAN MEGOLDÁS, hogy kiléphessünk az oltásdiktatúrából, visszanyerhessük Emberi Méltóságunkat és jogainkat és gyermekeink egy szabad, élhető világban élhessenek ! A kormány rendeletei semmisek,- VAN KIÚT! 

Nem kell engedelmeskedni a kényszernek, - több okból sem! Segítünk, hogy ne kelljen senkinek sem részt venni az alapjogainkat, Emberi Jogainkat, és Nemzetközi Egyezményeket is semmibe vevő kényszerben, amivel a kormány már bűncselekményt valósít meg! TUDJUK A MEGOLDÁST ÉS MEGMUTATJUK A KIUTAT! A „Veszélyhelyzet” kihirdetése, - de maga az Alaptörvény is érvénytelen! 

EZÉRT MINDEN, A VESZÉLYHELYZET IDEJE ALATT HOZOTT RENDELET SEMMIS, AMI JOGILAG IS BIZONYÍTHATÓ ! NE ENGEDJÜK, HOGY A KORMÁNY, HATALMI KÉNYSZERREL, SEMMIS RENDELETEKRE TÁMASZKODVA TILTOTT, EMBEREKEN VALÓ KÍSÉRLETEZÉSBE KÉNYSZERÍTSEN TITEKET ÉS MINKET ,- IMMÁR GYERMEKEINK ÉLTETÉT IS VESZÉLYEZTETVE ! Várjuk az oltakozási kényszerben részt venni nem akaró szakdolgozókat IS, hogy csatlakozzanak a civil tiltakozáshoz !

 EGYÜTT, EGYMÁST SEGÍTVE ÉS TÁMOGATVA TUDJUK CSAK LEGYŐZNI A KÉNYSZERT ÉS A DIKTATÚRÁT ! " 

A Vajdahunyad váránál az ún. "Rend-SzerVáltók" csoportja is sátras tüntetést tart, sajnos a vezetőjük, az egóbajnok Bertalan Atilla nyilvánosan, élő videóban is, és a Korona Igazsága telegram csoportban megosztott hangüzenete szerint is, elhatárolódott az "oltásellenességtől" és nem a kötelező mRNS vakcinákban látja Magyarország legsúlyosabb problémáját. 


 

 Kapcsolódó:

A RendSzerVáltók belerondított az egészségügyes birkák önajnározásába a Hősök terén (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése