2021. július 31., szombat

A RendSzerVáltók belerondított az egészségügyes birkák önajnározásába a Hősök terén

Önmagukat tapsoló áltüntetést szervezett a Hősök terén a kötelező oltást normális dolognak tartó Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, a fehérbe öltözött, lufikat eregető egészségügyisek béreik emelését követelték, a rosszmájú oltásellenes vélemények szerint azonban csak a hallgatásukat megvásároló kormányzati júdáspénzt kevesellték a baloldali és kormánypárti médiában egyaránt tolt ún. "új koronavírus járvány" soron következő újabb, "delta mutáns" néven futó epizódjához. 

A fehérbe öltözött, szendén mosolygó, számos esetben arcukat a kánikulában is maszkkal eltakaró, néhol béna esernyőikbe kapaszkodó hivatásos kovid-rettegők álszent nyomorgását erőteljes tüntető tömeg zavarta meg, a Vajdahunyad váránál  gyülekező RendSzerVáltók (Facebookon szerveződő több ezres, oltásellenes véleményeknek is teret adó aktivista csoport) szép számmal összegyűlt tüntetői egy adott pillanatban elözönlötték a Hősök terét. 

Az újonnan érkező mintegy 1500 tüntető oltásellenes molinókat, csapatzászlókat és magyar zászlókat lengetett a számos helyszíni élő internetes videóbejelentkezés és fényképek tanúsága szerint, "Ivermektin" jelszavat skandáltak és elégedetlenségüket fejezték ki hangosan. Bertalan Atilla, a csoport vezetője diktafonon keresztül tolmácsolta gondolatait a tömegnek. 





(képek forrása: Szatmári Noll Enikő Facebook oldala)

 

(videó forrása: Klara Anikó Kocskovszky Facebookon közvetített élő videója)

Az akció szép volt és hatékony, az egészségügyisek szégyenszemre gyakorlatilag buszokkal elmenekültek az általuk lefoglalt rendezvényhelyszínről. 

A képek tanúsága szerint, csapatzászlóik alapján az akcióban a Hazafiak Szövetsége is képviseltette magát. 


(kép forrása: Giorgio Mondino)

Szerk. megj.: kicsit csalódott vagyok, hogy a múlt héten több csoport közös összefogásából származó, törvényesen bejelentett és a készenléti rendőrség által biztosított oltásellenes tüntetésen a RendSzerVáltók nem képviseltették magukat ekkora számban, de úgy tűnik, ők már csak az ilyen spontán, rajtaütésszerű, egy emberre, Bertalan Atillára építő, és valószínűleg rendőrségen egyáltalán nem bejelentett, ezért kockázatban-adrenalinban jóval gazdagabb akciókat kedvelik. 

Kapcsolódó:

Tüntettek az egészségügyi szakdolgozók – percről percre a Mércén (merce.hu)

Maszkégetés, véleményszabadság feltámadása, népítelet a kovidfasisztákon, szkíta életérzés - A Deák téren tüntettek a radikális oltásellenesek (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Meghiúsított rendszerellenes tüntetés a Kossuth téren (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Ekkora hazugságot még nem hordott össze senki. 1. A rendezvényt szervezők be sem engedtek meszk tagokon kívülieket. 2. A terület foglalási engedély 12 óráig szólt. 3. Senkin nem hordott maszok ugyanis örültek,hogy nem kell viselni. Javaslom legközelebb menjen fityiszes rendezvényekre trollkodni!!!!

    VálaszTörlés