2021. július 30., péntek

Népszavazási kezdeményezés szőnyegbombázás - a Deák téren összegyűlt aláírások segítségével négy népszavazási kezdeményezés lett leadva

Kihasználva, hogy a magyar kormány, természetesen saját propaganda céljai érdekében, de hirtelen engedélyezte a népszavazást (a népszuverenitás legfőbb eszközét), a Korona Igazsága csoport július 25-i Deák téri rendezvényén 7 népszavazási kezdeményezést lehetett támogatói aláírással ellátni.


Ebből a hét népszavazási kezdeményezésből, meg a még tarsolyban lévő több másikból (még olyan, tavalyi népszavazási kezdeményezéseim is voltak, amelyeket visszaküldött a Nemzeti Választási Bizottság, mert hirtelen a tavaly ősszel betiltották a népszavazást) négy került elpostázásra a tegnapi napon, a rajtuk szereplő, népszavazásra javasolt kérdések a következők:

 “Akarja-e Ön, hogy az Országgyűlés törvényben mondja ki, hogy az új koronavírus okozta megbetegedésekre hivatkozva nem korlátozható a gyülekezési jog?" 

“Akarja-e Ön, hogy az Országgyűlés törvényben mondja ki, hogy az új koronavírus okozta megbetegedésekre hivatkozva nem korlátozható a szabad mozgáshoz való jog?”

“Akarja-e Ön, hogy az Országgyűlés törvényben mondja ki, hogy az új koronavírus okozta megbetegedésekre hivatkozva nem korlátozható az oktatási intézmények működése ? “ 

“Támogatja-e Ön, hogy az Országgyűlés jogszabályt alkosson, mely kimondja, hogy új koronavírusos beteg kizárólag az a beteg, aki új koronavírusszerű tünetekkel orvoshoz fordult? ”


Kapcsolódó:

Maszkégetés, véleményszabadság feltámadása, népítelet a kovidfasisztákon, szkíta életérzés - A Deák téren tüntettek a radikális oltásellenesek (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Dr. Matyijcsik Sándor népszavazási kezdeményezést nyújtott be arról, hogy szakértői bizottság vizsgálja ki a Sars-Cov-2 mesterséges eredetét (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

1 megjegyzés:

  1. engedélyeznie kell a népszabazást a Kuria is de ugy hogy a nemzetközi egyesztetéseket be legyenek tartva. legalábbis igy tudom hogy megy a népszabazás elinditássa.

    VálaszTörlés