2021. július 11., vasárnap

Újra nyitva a lónyai határátkelő - a vakcinaszkeptikus ukrán állam góbés külügyi csellel mosta le a vakcináci magyarok trükközését

Sikeres volt a Korona Igazsága csoport nevében végzett civil akciósorozat, a tüntetés, plakátolás és online petíció, újra nyitva az utasforgalom előtt is a lónyai határátkelő. 

A határkinyitás azonban nem volt zökkenőmentes, az is kellett hozzá, hogy az oltásszkeptikus ukrán állam ravasz, már-már góbés külügyi taktikai húzással alázza porig a kovidszektás, vakcinaőrült magyarokat, akik lassan másfél éve tartották zárva a határátkelőt. Hogy mi is történt pontosan, kiderül az alábbi videómból:


Ugyanitt feltehető a kérdés, főleg nacionalistáknak, hogy miért is nem oltatnak hagyományos ellenfeleink, az ukránok, tótok, szerbek, románok (mindenik trianoni utódnép körében minimális az oltakozás, mégse haltak ki, sőt, jobban vannak, mint valaha), és miért (és kik) oltják le pont a magyarokat és székelyeket ilyen elképesztően nagy arányban.

Kapcsolódó:

Nyissák ki a lónyai határt! - követelik petícióban a határmentiek, valamint a Korona Igazsága telegram csoport Szijjártótól (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nem a génvakcinára! Tüntetés a kötelező koronaexoszóma elleni oltás intézménye ellen. Nyissák ki az ukrán-magyar gúnyhatárt! (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése