2021. július 8., csütörtök

A kovidfasizmus ellen tüntet a Korona Igazsága, a Népszuverenitás Mozgalom, a Rendszerváltók, a Hazafiak Szövetsége és a Független Magyarok - Frissítve, programmal

A rendezvény programja is elérhető már:


Az Atilla Nemzetsége csoportosulás kiszállt a rendezvényből, helyét a Népszuverenitásért Mozgalom vette át a szervezői csapatban. 

Korábban írtuk:

A kovidfasizmus ellen tüntet a Korona Igazsága, az Atilla Nemzetsége, a Rendszerváltók, a Hazafiak Szövetsége és a Független Magyarok

Maszkégetést terveznek, népítéletet mondanak a globális kovidfasiszták fölött, Hyde park jellegű, mindenki számára nyitott felszólalási lehetőségekkel. 

2021 július 25-én közös civil front szerveződik a globális és lokális koviddiktatúra ellen. A Korona Igazsága, az Atilla Nemzetsége, a Rendszerváltók, a Hazafiak Szövetsége és a Független Magyarok nevű civil tömörülések közös frontot alkotva, együttes erővel szerveznek tüntetést a Deák térre, a Danubius kút előtti közterületre. 

Programpontjaik között szerepel maszkbúcsúztató is, amit vagy az újvilágrend maszkok elégetésével, vagy azon apró darabokra történő felvagdosásával valósítanának meg a résztvevők. 

Népítéletet is kívánnak tartani, a globális kovidfasizmus legismertebb nemzetközi bűnözőit kívánják a nép ítélőszéke elé citálni, szalmabábukkal testesítve meg őket. 

Felszólalókban sem lesz hiány, tekintve, hogy 15-20 perces időkerettel bárki elkérheti a mikrofont és elmondhatja, hogy az elmúlt másfél év koviddiktatúráról mi a véleménye.



Fórizs Eszter a pozsonyi csatáról szóló megemlékezésen szólítja fel a magyarokat a 25-i tüntetésen való részvételre:


Kapcsolódó:

Maszkbúcsúztató (Facebook esemény)

1 megjegyzés:

  1. Ennek csak akkor van eselye, ha a Nyilatkozat ott lesz a resztvevok zsebeben. A Nyilatkozat egy jogi ervenyu szandeknyilatkozat arra vonatkozoan, hogy az illeto teljesiti alkotmanyos kotelesseget es fellep a kizarolagos hatalomra torekvo vagy azt gyakorlo szemelyek, partok vagy eppen kormany ellen. Ha ez a tenyallas megvalosul, akkor senki nem akadalyozhatja meg ebben, nem buntetheti meg, nem nyulhat hozza. Ezert kell, hogy mindenki vigye magaval.
    https://szabadsagmozgalom.hu/#/dictum
    vagy
    https://nyilatkozat.hatalyosjog.hu/

    VálaszTörlés