2021. július 4., vasárnap

34 évesen, "szívrohamban". A volt román válogatott kézilabdázó önfeledten posztolta ki, hogy megvan a "vakcinája", pár napra rá halott volt

Elhunyt Ecaterina Mihaela Drăghici, volt román válogatott kézilabdázó, a Bukaresti Rapid kézilabda csapatának volt tagja, adja tudtul számos román médiafelület. A halál oka szívroham, közlik szűkszavúan ugyanezek a felületek. 

Azonban a magyarnál kevésbé birka román közvélemény, több internetes portál és az elhunyt halálhírét közzétevő Facebook poszt alatt kommentelők is felteszik a kérdést, hogy egy 34 éves sportoló hölgy hirtelen halála nincs-e összefüggésben a globalista világuralmi kabal-elitet kiszolgáló kovidfasiszta kutyák által annyira erőltetett méreginjekciókkal, amelyekből a második adagot május 25-én vette be, sajnos, Mihaela. 


A volt kézilabdázó május 25-i Facebook bejegyzése itt tekinthető meg, amíg át nem alakítják emlékoldallá. A poszt alatti kommentek szinte kivétel nélkül jó egészséget és immunitást kapcsolnak a képen látható beinjekciózáshoz, sajnos azonban ez Mihaelának nem jött be.

A halálhírét a Bukaresti Rapid Kézilabda oldal tette közzé itt.

Isten nyugtassa, esete legyen figyelmeztetés. 

Kapcsolódó:

Újabb ismert romániai személy halálát hozták összefüggésbe a Covid19 nevű kísérleti vakcinával. Az addig egészséges, 34 éves fiatalasszony, Mihaela Drăghici kézilabdázó halt meg nemsokára azután, hogy május 25-én beadatta magának a második adag kísérleti szert is . (informatialibera.ro)

A decedat de la vaccin? Sportiva Ecaterina Mihaela Drăghici de la Rapid a murit subit la 34 de ani: stop cardiac în miez de noapte. Vaccinată complet pe 25 mai, fosta handbalistă a fost înmormântată joi la București (activenews.ro)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése