2021. július 13., kedd

A polietilén glikol nem mérgező, egészségre ártalmatlan és egy kevés van csak belőle a "vakcinákban", ezért nem álhír, ha elhazudjuk - elutasították a Karikó Katalin elleni feljelentésemet

Polietilén glikol, kiönti önmagát a kancsóból:

 

Elutasította a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt a feljelentésemet, amelyet nevezett Karikó Katalin, egykori, igazoltan kommunista ügynök ellen tettem rémhírterjesztésért, mert azt a "vakcinát", amelyet a Pfizer nevű cége fejlesztett, és amelynek fejlesztésénél ő is közreműködött, teljesen természetes anyagokból előállítottnak hirdette, miközben a termék igazoltan tartalmaz polietilén glikol nevű kőolajszármazékot is.

A rendőrség Karikót mosdató álláspontja szerint, noha tény, hogy van polietilén glikol a "vakcinákban", az az egészségre teljesen ártalmatlan, kis mennyiségben van jelen, és egyébként sem mérgező. Akik meg korábban anafilaxiás sokkot kaptak tőle, azoknak egyébként nem "ajánlják" a "vakcinát".









Kapcsolódó:

Feljelentettem Karikó Katalint, a kommunista mataharit álhírterjesztésért és a gyógyszerreklámról szóló törvény majd minden szabályának megsértéséért (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése