2021. július 27., kedd

Online petíciót indított a Civilek a tisztánlátásért Mozgalom annak érdekében, hogy dr. Pócs Alfrédot visszahelyezzék orvosi állásába


Nagy megdöbbenést keltett országszerte, hogy a Magyar Orvosi Kamara felfüggesztette a népszerű ortopéd-sebész dr. Pócs Alfréd működési engedélyét, vélhetően politikai indíttatásból. 

A Civilek a tisztánlátásért Mozgalom online aláírásgyűjtésbe fogott, hogy a MOK felülvizsgálja a dr. Pócs Alfrédot érintő határozatát, és adja vissza az orvos működési engedélyét, hogy tovább tudjon dolgozni hivatásában. 

A petíciót a Magyarok Világszövetsége is támogatja: 

"Aláírásgyűjtés dr. Pócs Alfrédért 

Tiltakozó aláírásgyűjtés kezdődött dr. Pócs Alfrédért, akinek a koronavírus-mizéria kapcsán vallott nézetei miatt a Magyar Orvosi Kamara hat hónapra felfüggesztette működési engedélyét. 

Az Orbán-kormány koronavírus-politikájának kritikátlanul behódoló orvosi kamara eljárása a Rákosi-korszak koncepciós tisztogatásait idézi. 

Ez ellen tiltakozni kell. 

Hívjuk ezért az orvosokat, az egészségügyi dolgozókat, tagjainkat és szimpatizánsainkat, hogy aláírásukkal álljanak ki dr. Pócs Alfréd mellett. 

Dr. Pócs Alfréd a Magyarok Világszövetsége Elnökségének koronavírus-ügyi szószólója. Az indítvány itt írható alá:

 https://www.peticiok.com/dr_pocs_alfred_traumatologia_orvosi_allasaba_valo_visszahelyezeseer?uv=37233814  

 

MVSZ Sajtószolgálat 

 10892b/210724" - áll az üggyel kapcsolatos Facebook közleményükben.

A petíció aláírható a fenti linken. 

Kapcsolódó:

Felfüggesztették: fél évig nem dolgozhat a vírusszkeptikus orvos (medicalonline.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése