2022. február 7., hétfő

Magyar Szabadság Konvoj - kamionosok, személygépkocsisok és gyalogosok tüntettek az oltásterror ellen

 


Oltásterror ellenes aktivisták ezúttal kamionokba és személyautókba szállva demonstráltak a mai napon Budapesten. Az akció a kanadai kamionos szabadságharchoz való csatlakozás. 
A tüntetők az M3-as autópálya mogyoródi leágazásánál gyülekeztek azért, hogy elindítsanak egy magyar és nemzetközi kamionosokkal való több napos, a kanadai ellenállással való szolidaritási akciót valamint tiltakozást a hazai kovidterror ellen.




A tüntetők tervei között szerepel egy hat pontból álló kérvény benyújtása Áder János köztársasági elnöknek, amely hat pont a következő:

1. A rendeleti kormányzás azonnali megszüntetése. 

2. Az összes vonatkozó egészségügyi kötelezettség, rendelet azonnali hatályon kívül helyezése. 

3. A technokrata kezdeményezések azonnali felfüggesztése és felülvizsgálata: az egészségügyi útlevelek és a digitális igazolványok megszüntetése; betegségmegelőzés oltások felvételére egyszerűsítését, megfigyelő hálózatok-, adatösszesítő rendszerek kiépítését-, 5G bevezetését, készpénz felszámolását, emberi munkaerő szükségtelenné tételét, magángazdaságok megszüntetését, gyermekek 18 éves kora előtt a szülői gondoskodás és felelősség alóli kivonását, az iskolai oktatás elgépiesítését célzó folyamatok azonnali leállítása és felülvizsgálata, társadalmi konszenzus elérése független, valós tények alapján. 

4. A emberi jogok és a munkához való jog teljes helyreállítása – a törvénytelen, indokolatlan rendkívüli állapottal az un. rendeleti kormányzással felülírt jogállamiság és az alap emberi jogok teljes valós visszaállítása, összhangban a vonatkozó hazai és nemzetközi egyezményekkel, vállalt kötelezettségekkel. 

5. A munkához való jogaikban sértett, szociális- és egészségkárosodást szenvedett egyének és családjaik kártalanítása, rehabilitálása. 

6. Felelősök elszámoltatása, döntési folyamatok kivizsgálása.

A tüntetők a Hősök terén vonultak fel járműveikkel, majd onnan fáklyás felvonulás volt a Kossuth térig. A mintegy 1000 tüntető előtt felszólalt dr. Tamasi József és dr. Pócs Alfréd is, a hazai oltásterror ellenes harc prominens alakjai. 



(videó forrása Faltusz Andrea élő helyszíni közvetítése)

Kapcsolódó:

Több mint 80 autó és néhány kamion gyűlt össze a magyar elitellenes konvojhoz (444.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése