2022. február 2., szerda

A félművelt Bertalan Atillának nincs ínyére az oltásterror ellenes rendezvényünk, amire rászervezett - élő videóban mondta, hogy nyaljam ki a seggét


Meglehetősen útszéli stílusban fejezte ki nemtetszését a "Rend-Szer-váltók"  Facebook csoport adminja, egy bizonyos Bertalan Atilla azzal kapcsolatosan, hogy február 12-re, 12.00 órára a budapesti Oktogon térről induló és a Kossuth térre tartó vonulós oltásterror ellenes, valamint az új honvédelmi törvény ellen tiltakozó tüntetést jelentettünk be a rendőrségen és kezdtük el hirdetni a közösségi oldalakon Gurabi Ági szervezőtársammal, a Korona Igazsága és a Szent Korona Igazsága Facebook és telegram csoportok tagjaiként. 

Noha sosem volt "szerencsém" a fickóhoz személyesen, nem voltunk bemutatva, nem ismerjük egymást, és mindeddig én az ő tevékenységét nem is kritizáltam nyilvánosan, derült égből villámcsapásként azt üzente valamelyik esti, elképesztően hosszú és vontatott élőjében, hogy konkrétan nyaljam ki a seggét. 



(videórészlet, forrás nyilvános, Bertalan Atilla Facebook oldala)

Az időnként ordasakat kamuzó Bertalan Atillának, aki legutóbb például azt állította egy másik élőjében (a fickó egyébként ezt csinálja végeláthatatlan órákon keresztül, ő így "harcol"), hogy, egy belső, szupertitkos, de számára mégis, valamilyen csatornán keresztül hozzáférhető dokumentum alapján idén február 16-tól az 50 főnél nagyobb csoportosulások ellen akár fegyveresen is felléphet a honvédség, nos, neki leginkább az fáj a személyemmel kapcsolatosan, a fenti videórészlet alapján, hogy nem saját néven szerepelek a Facebook közösségi oldalon. 

Úgy tűnik, szegény elkényeztetett "rendszerváltó" el sem bírja képzelni, hogy az amolyan közönséges mezei ellenállók, mint pl. én vagy Gurabi Ági profilját bizony időnként törli a Facebook cenzúra, mert ugye, vele ilyen sosem fordul elő.

Ahogy az sem túl gyakran fordult elő vele, hogy szabálysértési bírságot kapjon az egyébként rendszeresen mások rendezvényeire szervezett klasszikus ellentüntetéseiért, amelyek ellentüntetésként nyilván sosem voltak bejelentve, és a gyülekezési tv. jó néhány cikkét rendszerint megsértették. 

 Az eléggé alvilági stílusú parasztgyereknek egyébként az egyértelműen kifejezett Mi hazánk pártszimpátiám is szúrja a szemét, bohóc módjára azonban itt is árnyékra vetődött, mert a Mi Hazánk Mozgalom Párt kampányfőnöke nyilván nem én vagyok, hanem Novák Előd, ahogy ezt minimális internetes keresgélés után ki lehet deríteni.  

Összességében megállapítható, hogy a zavaros "rendszerváltó", "gyűljünk össze 100000-en és minden jó lesz", "nem érvényes az alaptörvény, nincs jog, ereszdelahajamat" ideológia mögött megbúvó közönséges, anarchista, a hatóságok és a cenzúra által érinthetetlennek tűnő figura egy tisztán és egyértelműen a hazai oltásterror ellen fellépő tüntetést és annak szervezőit kívánja hitelteleníteni, igen átlátszóan.

A fröcsögő Mi Hazánk ellenesség nagyobb valószínűséggel baloldali liberális hátteret, kisebb valószínűséggel magát a kovidfasiszta kormánypártot sejteti. 

Egyébként Bertalanhoz köthető személyek két héttel később ugyanarra dátumra, ugyanarra az időpontra, két utcával lejjebb, a Vajdahunyad várához hirdettek meg "rendszerváltó" rendezvényt, amelynek az igen fantáziátlan, II. világháborús ellenségeinket majmoló "D-nap" elnevezést találták ki. 

Természetesen, amilyen az adjon Isten, olyan a fogadjisten alapon, azonnal közzétettem én is egy nyilvános videót, amelyben leszögeztem, hogy a zavaros ideológiákkal és főleg az alvilági maffiózó stílussal közösséget vállalni nem tudunk, így sajnos kútbaesett az a közösségi érdek is, hogy a zömében oltásellenes közönségre számító két szomszédos  rendezvény egy célért egyesüljön.

   

Bertalan Atilla egyébként többször is, akár nagy nyilvánosság előtt is kifejtette, hogy ő nem oltásellenes, és nem kovidintézkedés-ellenes, hanem ő "rendszerváltó', bármit takarjon is ez a fogalom.

Kapcsolódó: 

Képes beszámoló a vajdahunyadvári sátras oltásellenes tüntetésről - július 25-e óta gyakorlatilag folyamatosan van oltásellenes utcai megmozdulás Magyarországon (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

A RendSzerVáltók belerondított az egészségügyes birkák önajnározásába a Hősök terén (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

4 megjegyzés:

  1. Szánalmas lehúzásokon kívül valami épületes, épkézláb dolgot tudsz esetleg írni? Vagy itt éled ki magad ilyetén kritikán aluli szövegek összerakásával? Ilyen kreatúrák miatt nem lesz soha összetartás a magyarok között, mert fikáztok, mocskoltok, lehúztok, a kákán is a csomót keresitek - sajnos túl sokan vagytok ilyenek - ezzel pont nem segítitek elő a NÉP összefogását a saját érdekében! Szégyen, amit csináltok!

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Szégyeljétek magatokat, mert nem vagytok magyarnak valók, hiába teszitek ki az oldalra a koronát és a jelképeket. Nem vagytok rá méltóak.
    Ahelyett hogy az egységre törekednétek finnyáskodtok és vádaskodtok, megosztotok, indulatokat keltetek. Képtelenek vagytok megérteni, hogy amiről Attila beszél, azzal a ti célotok is megvalósulna. Ahelyett, hogy mellé állnátok, valótlan vádakkal illetitek.
    És ahogy a mesében is van, amikor a baj nagy, jön a parasztfiú és megoldja a dolgokat, ne csodálkozzatok a stílusán, mert igaza van. A szép szavak, óvatos fogalmazások ideje lejárt.
    Ébresztő!
    Még van idő magyarrá válni, tettekben is nem csak szavakban!

    VálaszTörlés
  4. Ez egy rosszarcú ostoba cigány.

    VálaszTörlés