2022. február 20., vasárnap

Mi Hazánk lakossági fórum Fehérgyarmaton - ha közfelhatalmazást kapnak a választásokon, minden járványfasiszta intézkedést eltörölnek

Az idei parlamenti választásokon a vásárosnaményi körzetben a Mi Hazánk Mozgalom színeiben induló Bertics Mihály és a Mi Hazánk egyik parlamenti képviselője, Apáti István tartottak lakossági fórumot Fehérgyarmaton.


A fórumon megjelenteket, a párt tagságát és a szimpatizánsokat arról tájékoztatta Bertics Mihály, hogy hálistennek az indulásához szükséges aláírások, úgy tűnik, sikeresen összegyűltek. 

Apáti István a párt programját ismertette, amely program a száz oldalas Virradat programfüzetben írott formában is megtalálható. Kiemelte, hogy gyakorlatilag egyedül a Mi Hazánk vette komolyan azt a feladatot, hogy konkrét programmal készüljön a választásra, a kormánypártnak és az álellenzéknek csak szlogenekre futotta eddig. 

Mindjárt az elején leszögezte, hogy amennyiben közfelhatalmazást kapnak, úgy azonnal felszámolnak minden, az életünket két éve nyomorító ún. "járványügyi" intézkedést. Nevetségesnek és kétszínűnek nevezte a baloldali pártok elkésett próbálkozásait, hogy a 3 millió porig alázott magyarországi oltatlan, meg a szintén 3 millió, szintén agyonalázott, de facto kényszeroltott kegyeit keresik a választási hajrában, halvány ígérgetésekkel, petíciókkal, és egyéb ártalmatlan kampányfogásokkal, miközben az egészségügyi miniszteri jelöltjük egy olyan kovidfasiszta, aki nyíltan kampányolt a rémoltás kötelezővé tétele mellett és a 3 millió oltatlant az otthonukban történő beoltással fenyegette. 

A közbeszédben egyre nagyobb teret kapó orosz ukrán  csinált konfliktus kapcsán Apáti kifejtette, hogy a párt álláspontja egyértelmű, ebből Magyarországnak ki kell maradnia, egyetlen amerikai katonát sem látunk szívesen ezekben az időkben az országban. 

Apáti kifejtette, hogy a baloldali miniszterelnök jelölt még a vártnál is sokkal gyengébben szerepel, és a magyarországi baloldalt a borítékolható katasztrofális választási vereségével gyakorlatilag a felszámolódás fenyegeti. A Mi Hazánk nem ígér választási győzelmet, nem kerget délibábokat, habár egy ideális állapotban, 3 millió oltatlan és 3 millió de facto kényszeroltott akaratát megtestesítő pártként akár az sem volna elképzelhetetlen. A Mi Hazánk tehát a bejutást és ott az aktív, megerősödött, harmadik utas, senkivel nem koalíciózó parlamenti jelenlétet tűzte ki célul. 

A fórum végén Apáti tréfásan megjegyezte, hogy a párt teljes mértékben támogatja az otthonszülést, a szírek Szíriában, az afgánok Afganisztánban, a hinduk meg Indiában szüljenek, mondta, ezzel is jelezve, hogy a párt által tematizált migráció kérdésében sem változott jottányit sem az álláspontjuk.  

A rendezvényen mintegy 30, a nemzeti radikális eszmeiséget támogató és az ún. "járvány" ürügyén bevezetett kovid apartheidet ellenző gyarmati lakos vett részt. 






Kapcsolódó:

Mi Hazánk Mozgalom (mihazank.hu)

2 megjegyzés:

  1. Az igéretek nem kerülnek pénzbe. Mindenki tudja, hogy soha nem lesz beleszólásuk semmibe a2/3-al szemben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tenni kell a 2/3-ad ellen.Hallgass a remélhetőleg nem szívizomgyulladásos szivedre, és szavazz a Mi Hazánk Mozgalomra!

      Törlés