2023. július 2., vasárnap

A szolgálólány valósága - 13 éves kislányt vett el az édesanyjától a szürkeállam, és adott át egy másik nőnek


"A szolgálólány meséje" című sorozat legdurvább jeleneteire hajazó szürreális történet kezd kibontakozni ma Magyarországon, Bodó Henrietta internetes videókban hívta fel a közvélemény figyelmét a hajmeresztő történetre.

A történet szerint Henrietta egyedül nevelte kislányát, Dorinát, és úgy döntött, hogy az állami oktatás, a közoktatás nem biztosít megfelelő színvonalat lányának, ezért kivette az iskolából a gyereket, akit online oktatásban részesített, amit a Magyar Állami Tulajdonosok Társulása (MATT) nevű, több ezer tagot számláló, a mai magyar állam és a magyar alaptörvény jogszerűségét vitató, a 2012 előtti magyar alkotmányt és a Magyar Köztársaságot elismerő, nem bejegyzett politikai tömörülés működtet.

Sajnos azonban a hatóságok ebben a gesztusban a gyerek olyan fokú veszélyeztetését látták, hogy fényes nappal, a nagynénje mellől, kutyasétáltatás közben emelték el a kislányt, és helyezték át egy másik nő gyámsága alá. 

A kislány mély depresszióba zuhant, Henrietta kétségbeesésében az internet nyilvánosságához fordult.

Az anya bírósághoz fordult, a gyámhatósággal folytatott tárgyalások jelenlegi állás szerint egy hétig nála tartózkodhat a gyerek, egy hétig viszont ennél az új nőnél kell tartózkodnia. A per folytatódik, már mattos és szimpatizáns civilek is tüntettek a bírósági tárgyalás ideje alatt.

Kapcsolódó:

Dusnoki gyerekrablás - a rendőrség nem válaszolt az adatigénylésemre, az adatvédelmi hatósághoz fordultam (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése