2023. július 18., kedd

Beoltatjuk magunkat, vagy meghalunk? - 3,9 millió oltatlan él és virul, a Vészharang Mozgalom feljelentette Orbán Viktort közveszéllyel fenyegetésért



Közveszéllyel fenyegetésért jelentette fel a Vészharang Mozgalom Orbán Viktort, a magyar miniszterelnököt azokért az elhíresült, a Kossuth rádió interjúban elhangzott valótlan tényállításaiért, amelyekkel még 2021 novemberében traktálta a kovidnáci miniszterelnök a magyar lakosságot.

Mint ismeretes, Orbán Viktor egy akkori rádióinterjúban, amelyet később minden fősodratú média lehozott, sőt, a kormány hivatalos weboldalán is teljes terjedelmében lett leközölve, azt állította tényként, hogy "az oltatlanok is rá kell jöjjenek, hogy vagy beoltatják magukat, vagy meghalnak"

A miniszterelnök továbbá azt is állította, hogy "a baj oka az, hogy nincsen mindenki beoltva", meg "az egyetlen dolog, ami megvéd, az az oltás", "akik nincsenek beoltva, azok életveszélyben vannak" és más hasonló valótlan állításokkal is ijesztgette a magyar lakosságot.

Az azóta eltelt két esztendő aztán természetesen alaposan rácáfolt  a miniszterelnök összes magvas, jövőbelátó állítására. 3,9 millió magyar nem oltatta be magát, és mégse pusztultunk ki nyomorultul, sőt, határozottan az az érzésünk, hogy az egészségi állapotunk az oltottakét meghaladja. 

Megállapíthatjuk, hogy életveszélyben sem voltunk, legalábbis ami az ún. COVID-19 nevű betegséget illeti, és még csak nem is mi voltunk az okai a kamujárványnak, tekintve, hogy az ominózus beszéd után nem sokkal jött az orosz-ukrán proxi háború és az összes járványügyi korlátozás, tesztelés, és a tesztekkel együtt természetesen az áljárvány is eltűnt, mára már hivatalosan is, a WHO által deklarált módon is.

Az sem állta meg a helyét, hogy az egyetlen dolog, ami megvéd, az oltás, mert élünk, virulunk, mi vagyunk az élő bizonyíték, hogy más is megvéd a nátha és megfázás ellen, éspedig a jó kis immunrendszerünk hálistennek.

A sánta kutya effektusban szenvedő miniszterelnök abba is belebonyolódott az interjú során, hogy melyik oltás véd, melyik nem véd, melyik mennyi ideig véd, érvül a celeb házi virológusai esküdözését hozta fel jobb híján, mert ugye azóta kiderült, maga a Pfizer igazgatósága ismerte el, hogy olyan rövid idő alatt nyilván nem végeztek teszteket arra vonatkozóan, hogy az injekcióik megakadályozzák-e az ún. "vírus" terjedését, azaz védenek-e, lásd a Janine Smith botrányt

Mindent összevetve megállapítható, hogy az ominózus rádióinterjúban, amit nem magánszemélyként, hanem miniszterelnökként, munkaköri tevékenységi körben adott Orbán Viktor, a névelőkön kívül minden más gyakorlatilag valótlan tényállítás volt (sic). 

Azonban több millió magyar ember lehetséges elhalálozásával riogatni a megítélésünk szerint már nem sima véleménynyilvánítás, hanem bűncselekmény, konkrétan közveszéllyel fenyegetés, főleg ha az elkövető az illető ország felelős miniszterelnöke, éppen ezért a Vészharang Mozgalom megtette a szükséges jogi lépéseket és a Budapesti Rendőrfőkapitánysághoz fordult, mert a felrótt cselekmény ugyan régebbi, viszont még nem évült el.

 







Kapcsolódó:

ORBÁN VIKTOR INTERJÚJA A KOSSUTH RÁDIÓ „JÓ REGGELT, MAGYARORSZÁG!” CÍMŰ MŰSORÁBAN (kormany.hu)

3 megjegyzés:

  1. ügyes húzás, és úgy tűnik, Orbán Viktor Mihály (egyszer így olvastam) nem lesz egyedül a vádlottak padján. Nemzetközileg, merthogy ez egy globális bűncselekmény:
    https://www.europereloaded.com/netherlands-the-state-bourla-gates-rutte-sued-for-vaccination-damage/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony nem ártana már ezt a nemzetközi maffiát elszámoltatni.

      Törlés
  2. Kérdés, hogy egy rabszolga által ("személyi" igazolványszám!) beadott, ura és tulajdonosa elleni feljelentéssel, mit kezd a maffia vezére által vezetett, a qrmány alvállalkozójaként működő magáncég?

    VálaszTörlés