2023. július 2., vasárnap

Joesthetics, a népszerű Instagram-influenszer és testépítő 4 oltást kapott, és a fura vérképéről is beszélt egy videóinterjúban - mára sajnos halott


Joe Lindner, azaz Joesthetics egy videóinterjúban arról beszél, hogy a vérképében van valami, ami nyugtalanítja őt, sok összeesküvés-elméletet is átnézett, és már bánja, hogy négyszer is beoltatta magát az ún. kovid "oltásokkal". A műsor házigazdája meg is kérdi, te jó Isten, miért oltattad be magad négyszer, erre azt mondja az influenszer, hogy hát tudod, házibuliban is történnek olyan dolgok, a társaság hatására, amit önmagadtól nem tennél meg. 

Joesthetics tulajdonképpen nyíltan beszél a vérében található vérrögökről és ismeretlen eredetű részecskékről, köztük fehér nyúlványokról, amiknek nem kellene elvileg a vérében lenni.


A megijedt Joesthetics több vértisztító kúrát is kipróbált, nehézfém kivezetést is végzett, sajnálatos módon azonban mára, 30 esztendős korában tragikus hirtelenséggel elhalálozott. Haláláról a kovidfasiszta magyar fősodratú sajtó is beszámol, azonban a négy oltását és azt, hogy ő maga nyíltan beszélt arról, hogy az oltás nyomán a vérképe ijesztő módon megváltozott, természetesen elhallgatják. 

Kapcsolódó:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése