2023. november 6., hétfő

Nagyot ment az ellenállás - tízezres tömeg tüntetett a WHO terror ellen Csodapesten


Szervezettség és egymásra figyelés, úgy tűnik, ez a receptje a jó tüntetésnek. Ezt követve a Szkíta Egyesületnek sikerült összefognia gyakorlatilag a teljes oltásellenes frontot, és ennek köszönhetően, a számos nehézség dacára egy ragyogó rendezvényt hozott össze, talán a legnagyobb és legszínvonalasabb rendezvényt, amit az oltásterror kezdete óta az ellenállás meg tudott valósítani.

Noha a rendőrség mindössze 7-800-ra becsülte eleinte a résztvevők számát, az még az ellenséges sajtó, például a PRESSiO videóiból is látszik, hogy több ezres, akár tízezres tömeg is összegyűlt a Kossuth téren a tegnap, november 5-én, dacára az egész délelőtt szakadó esőnek. 

Az országzászló-felvonási ceremónia miatt másfél órás késéssel kezdődő rendezvény azonban mindenért kárpótolta azokat, akik kitartottak az özönvízszerű esőben és megvárták a napsütést. 

Számos európai országból, Ausztriából, Szlovéniából, Szlovákiából, Németországból, Csehországból voltak felszólalók, és így jöttünk rá, hogy egyrészt a világelit mindannyiunkat átvert és mindenhol kábé ugyanazokat a mintákat követve valósítja meg a totális világdiktatúrát, másrészt, hogy mi mindannyian testvérek vagyunk, az emberiség nagy családjának része. Felszólaltak dr. Maria Hubmer Mogg Ausztriából, dr. Philip Kruse svájci ügyvéd, Camillo Jakub Szlovákiából, Gerhardt Huber Ausztiából, dr. Biserka Ilin Szlovéniából, aki magyar anyanyelvén szólalt fel, dr. Peter Liptak Szlovákiából, valamint Robert Cumpelik író és publicista Csehországból. 

Dr. Heiko Schoening német ellenálló orvos és Cristian Terhes EP képviselő videóüzenetben üdvözölték a magyar tüntetést.

Aki azt várta, hogy a színvonalas külföldi felszólalók után következő magyar felszólalók ellaposítják a rendezvényt, nem is tévedhettek volna nagyobbat, ugyanis a hazai felszólalók is alaposan odatették a csontot. 

Duró Dórát imádtuk, mint mindig, mikor a WHO-t gyepálja, dr. Tamasi József, a Szkíta Egyesület elnöke, dr. Pócs Alfréd, dr Horkovics Kovács János a Szkíta Egyesületet és az Orvosok a tisztánlátásért csoportot képviselték, Patrubány Miklós a Magyarok Világszövetségétől nem tudott jelen lenni, de elküldte üzenetét, felszólalt dr. Bene Gábor a Nemzetegyesítő Mozgalomtól, Nitai Kiss Zoltán az önellátás fontosságát hangsúlyozta, Kék Etheriel spirituális üzenetet közvetített. Botka István, a rendezvény főszervezője az esőben tartott beszédével nyitotta meg a rendezvényt, Szakács Árpád a Mi Hazánk értelmiségi holdudvarából tömör volt és lényegretörő.

 

Jómagam a jogi küzdelem fontosságára hívtam fel a figyelmet, külön kiemelve azt a Bardócz Zsuzsa tisztánlátó doktornő által indított, az Egészségügyi Világszervezet tervezett totális diktatúrája elleni közérdekű bejelentés mozgalmat, amelyhez a Szkíta Egyesület és az Orvosok a tisztánlátásért csoport szolgáltatja a bejelentés mintát, és amelyet jó lenne minden ellenállónak beküldenie a saját parlamenti képviselőjének (amit én már megtettem).

   

A rendezvény egyik műsorvezetője a mindig látványos Tóth-Beeri Szilvia volt, aki a rendezvény elején elénekelt Himnuszt is vezényelte, és természetesen az akkumulátorgyárak problémáját is érintette felszólalásában. A másik műsorvezető, Brassai Adrienn a külföldi felszólalókat konferálta fel. 

Végül az i-re a pontot Szemző Gábor és dobosainak szertartása tette fel, akik az ősi ázsiai, végtelen puszták szellemét idézték meg, a legmélyebb lovasnomád törzsi valónkat.

   

Egyébként az ötletet a bécsi, október 1-i, arányaiban nagyobb, de hangulatában teljesen hasonló testvértüntetésről koppintották a szervezők, ugyanis a bécsiek egy svájci-kolompos csapattal teremtették meg szinte ugyanazt az ősi, misztikus légkört a saját tüntetésükön. Ugyanezek a kolomposok most Budapesten is jelen voltak, a magyar felvonulást erősítve, és saját hírnevüket is növelve, elképzelhető, hogy a WHO terrorja elleni megmozdulásoknak Európa szerte ők lesznek a hírvivői és jelképei. 

Az elmaradhatatlan vonulás eredetileg bejelentett, a főbb pesti belvárosi utakat érintő útvonalát a rendőrség kérésének eleget téve lerövidítették a szervezők, ez a döntés egyébként vitatott, de szem előtt lett tartva a cél érdekében a karhatalmi erőkkel való együttműködés zavartalanságának fontossága is. 

A vonulás így is pazarra sikerült, elől Szemző Gábor és dr. Pócs Alfréd vezetésével a magyar dobosok, a végén pedig a svájci kolomposok vonultak, köztük meg tízezres skandáló, éneklő, a WHO terrorjára figyelmeztető, osztrákokkal, németekkel, szlovákokkal, szlovénokkal, csehekkel erősített magyar tömeg. 

A térre visszaérve, mintegy levezetésként az Egység zenekar szívhezszóló dalait hallgathattuk, akik a globális érdekeket szolgaian teljesítő fősodratú zenekarok közötti üdítő kivételként már a legelejétől az ellenállást erősítik. 

A rendezvény biztosítását Nützsche Richárd irányításával a Magyar Önvédelmi Mozgalom és további önkéntesek végezték. 


(kép forrása: Cserép Anikó Facebook oldala)

A Szkíta Egyesület számos további tagja szórólapozott, közérdekű bejelentésmintát osztott, fordításban, adminisztratív feladatok megoldásában és a rakodásban segédkezett, szendvicseket, aprósüteményeket és teát biztosított a felszólalóknak és a tüntetőknek, valamint egy kisteherautón zenét a vonuláshoz. A hangosításban besegített Bognár Tibor. 

Teljes rendezvény-videó:

   

(Frankné Nagy Nóra és Frank Tamás élő videója)

Képgaléria:


















Kapcsolódó:

Erős programmal jön a WHO ellenes tüntetés (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Mégsem sikerült "leoltani" a magyarokat! -WHO-ellenes tüntetés volt Budapesten - A szakadó eső ellenére nagy tömeg gyűlt össze a Kossuth téren - A magyarországi kormánysajtó meg sem említi az eseményt (szmm.substack.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése