2023. október 31., kedd

Erős programmal jön a WHO ellenes tüntetés



Számos felszólalóval, erőből indít a november 5, vasárnapi WHO ellenes tüntetés a Kossuth téren, a Szkíta Egyesület szervezésében. 

A rendezvényt számos külföldről érkező felszólaló is színesíti, de a hazai felhozatal is széleskörű, megpróbálja lefedni az itthoni újvilágrend-ellenes mozgalom, az ún. "Ellenállás"  teljes hazai palettáját. A Mi Hazánk értelmiségi holdudvarát Szakács Árpád képviseli, az önellátókat Nitai Kiss Zoltán, a spirituálisakat az oltásterror legelejétől a frontvonalban küzdő Kék Etherielen keresztül szólítjuk meg. 

De jelen lesz Duró Dóra is, méghozzá a magyar országgyűlés alelnökeként, dr. Bene Gábor a Nemzetegyesítő Mozgalom képviseletében, valamint Patrubány Miklós a Magyarok Világszövetsége képviseletében.

Tóth-Beeri Szilvia, az akkumulátorgyáras közéleti téma harcos amazonja, oltatlan ellenálló a műsort vezeti majd, Brassai Adriennel együtt, és természetesen a közkedvelt szkítás dokik, dr. Pócs Alfréd és dr. Tamasi József is felszólalnak, valamint dr. Horkovics Kovács János szülész, nőgyógyász, a Hun televízió tulajdonosa. 

A szkíta-hun hagyományőrzőket Szemző Gábor képviseli, aki a műsor részeként szert fog tartani. 

A rendezvényt Botka István szkítás influenszer nyitja meg, jómagam székely szkításként fogok felszólalni. 

Az esemény csúcspontja természetesen a jó hosszúra tervezett felvonulás lesz, amelyre kérünk mindenkit, hogy a demonstráció témájába illeszkedő molinókkal, feliratokkal érkezzenek, amelyekről a felvonulás során a főváros lakossága egyértelműen értesülhessen arról, hogy mi a célunk a tüntetéssel (a plandémiás szerződés alá nem írása, a WHO-ból való kilépés, annak vezetője, Tedros Ghebreyesus terrorcselekmények miatti kitiltása hazánkból, a kovidfasizmus leleplezése, a kovidfasiszták jogi felelősségrevonása, oltáskárosultak kártérítése stb.). 

Végül, a felvonulás után az Egység zenekar akusztikus előadását hallgathatjuk meg a rendezvény záróakkordjaként, ugyancsak a Kossuth téren. 

Ha az emberek közönyére alapozva az Egészségügyi Világszervezetnek sikerül keresztülvinnie a plandémiás nemzetközi szerződést, akkor az elmúlt három év kovidfasizmusa könnyű bemelegítőnek fog tűnni ahhoz a technokrata diktatúrához és terrorhoz képest, amit egy nemzetek felett álló, könyörtelen globalisták, kommunisták, terroristák és bioterroristák által vezetett, az ENSZ katonai haderejére támaszkodó szervezet fog megvalósítani akár hazánkban, akár az egész világon. 

Éppen ezért mindenkit kérünk, jelenjen meg a rendezvényen.

Kapcsolódó:

WHO elleni tüntetés - Tedros Ghebreyesus kitiltását szorgalmazzuk Magyarországról, annak tigray kommunista terrorista múltja miatt (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése