2023. október 2., hétfő

Halálbüntetést kért a kovidfasiszta politikusokra Cristian Terheș EP képviselő és a Vészharang Egyesület a bécsi WHO ellenes óriástüntetésen

 


A Vészharang Egyesületnek mindössze két alapító tagja gondolta azt, hogy részt kell vennie a Bécsben tartott nemzetközi WHO ellenes óriástüntetésen, amelyre a Szkíta Egyesület szervezett autóbuszos kiutazást, és amelyen magyar részről a Szkíta Egyesület elnöke, dr. Tamasi József, valamint Horkovics Kovács József is felszólalt tegnap, október 1-én. 


De természetesen mi tettük a dolgunkat, mint minden rendes újvilágrend-ellenes, és kiutaztunk a bécsi óriástüntetésre, ahol felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk, és rájöttünk, hogy vannak még normálisan gondolkozó emberek a világon nem is kevesen, sőt úgy tűnik, most már van egy egész, normálisan gondolkozó város is, t.i. az óriástüntetés azért lett óriási, mert a talán 10 km-es felvonuláshoz gyakorlatilag Bécs apraja-nagyja csatlakozott, aki meg nem, az is szimpátiával fogadta a tüntetést az út oldaláról és az épületek ablakaiból.

A tüntetés célját tekintve a WHO által tervezett nemzetközi plandémiás szerződés elleni fellépés volt, azonban a hangulatát tekintve konkrétan a WHO-ból és a többi globalista háttérhatalmi szervezetből való azonnali kilépésért folyt a demonstráció. 

A több tízezres tüntetésen nagyon erős magyar különítmény is részt vett, a Szkíta Egyesület szervezésében több, mint 100 magyar érkezett a tüntetésre, önerőből nem tudni, hányan érkeztek Magyarországról, plusz a bécsi magyarok, annyi bizonyos, hogy az osztrák zászlók után a magyar zászlók voltak a legszámosabbak a rendezvényen. 

Képviseltette magát tehát a Szkíta Egyesület, a Lelkiismeret '88 csoport, a Női Összefogás Közösség, a Vészharang Egyesület, de civilben számos mihazánkos is résztvett az akcióban, Cserép Anikó pedig a Magyar Jelennek tudósított. Elmondható, hogy egy erőteljes globalistaellenes, újvilágrend-ellenes, magyar civil front mutatta meg magát ezen az eseményen. 




Természetesen a tüntetés amolyan veterán-találkozó is volt, nyilván jelen voltak a hazai újvilágrend ellenes front régi motorosai, akik már a kezdetektől, a legnagyobb terror óta hordozzák a zászlót, mint Cse Zoltán, az Úr angyala, valamint Győri Tibor és csapata is. 



A rendezvényen kiváló szónoklatok hangzottak el, mivel sajnos németül nem igazán tudok, Cristian Terheș román EP képviselő hatalmas sikert aratott, angol nyelvű beszédét tudom kiemelni, valamint természetesen a két magyar felszólaló, a Szkíta Egyesület elnöke, dr. Tamasi József folyékony németséggel és magyar nyelven is előadott beszédét, amely hatalmas tetszést aratott, és Horkovics Kovács János szintén tökéletes németséggel előadott beszédét is, amelyet ugyan a rendezvényen nem, de a buszban hazafele magyar nyelven is elmondott János nekünk.

 

  


Az osztrák szervezést méltatva elmondhatjuk, hogy látszik a profi szervezés, a hatalmas közérdeklődés és részvétel önmagáért beszél, például legalább száz dobosból álló különítménnyel teremtették meg az igazi csata-hangulatot, amelyet a tiroli kolompokkal felszerelt hagyományőrző csoport csak fokozott.

   


A felvonulás során aktivistáik fáradhatatlanul szórólapoztak az utcán tartózkodó bécsieknek, akik az események hatására tömegesen, akár egy-egy kocsmából, szórakozóhelyről vagy üzletből kilépve csatlakoztak spontán a vonuló tömeghez. 

A legalább két órás felvonulás idejére Bécs belvárosában teljes egészében leállt az autós forgalom, a rendőrség nagy erőkkel biztosította a rendezvényt, amelyen két kamion is részt vett, az egyiken a szervezők beszéltek folyamatosan a tömeghez, a másik pedig az igazságtalanul fogva tartott újságíró, a wikileaks alapítója, Julian Assange melletti kiállásként vonult a rendezvénnyel. 



A rendezvényen Cristian Terheș román EP képviselővel is fotózkodtam, aki egyértelműen felvállalta az általam készített felirat tartalmát is, amelyben konkrétan halálbüntetés kiszabását kértem a világ összes kovidnáci politikusára emberiesség elleni bűncselekmények vádjában. 


 



Képgaléria:





























Kapcsolódó:

Bejegyezték a Vészharang Egyesületet, íme az első akciónk (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése