2023. október 2., hétfő

Nem minősül adatkezelőnek a miniszterelnökség a WHO plandémiás szerződéséről szóló tudnivalók ügyében



Saját bevallása szerint nincs adata a magyar kormánynak arról, hogy milyen pandémiás szerződés készülhet a WHO égisze alatt az egész világon. 

Bugyutácska kibúvó választ adott arra a közérdekű adatigénylésemre a magyar kormány, amelyben a WHO égisze alatt megkötendő, a jövőbeli világjárványok ún. "kezeléséről" szóló nemzetközi szerződésről, a hírhedt "Pandemic Preparedness, Prevention and Response Act"-ről érdeklődtem nála, aminek még a hivatalos magyar elnevezése sem jelent meg sehol a magyar, akár kormányközeli, akár álellenzéki médiában vagy a magyar politikum bármely más kommunikációs csatornáján, kivéve a Mi Hazánk Mozgalom Párt határozott fellépését ez ellen a szerződés ellen.  

Válaszában a kormány annyit közölt, hogy saját álláspontja szerint nem minősül ezzel a kérdéssel kapcsolatban adatkezelőnek, azaz nincs semmilyen, erre vonatkozó hivatalos adat a birtokában. 




 A kissé ütődött magyar kormányon kívül azonban mindenki más lassan rájön, hogy miről is van szó, a minap volt Bécsben egy nemzetközi civil szervezésű óriástüntetés a WHO plandémiás szerződése ellen és a WHO-ból való kilépésért. 

Kapcsolódó:

Pandemic prevention, preparedness and response accord (who.int) 

Halálbüntetést kért a kovidfasiszta politikusokra Cristian Terheș EP képviselő és a Vészharang Egyesület a bécsi WHO ellenes óriástüntetésen (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése