2024. március 26., kedd

Fél ország röhögi: Varga Judit kiposztolta, hogy olyanokat mondott Magyar Péter hangfelvételén, amiket nem gondolt komolyan




Varga Judit volt igazságügyi miniszter asszony, a fidesz "maffia" tagja nem nagyon nyilvánult meg a Magyar Péter jelenség kezdete óta, most pár órája azonban oldalnyi posztban kezdett el magyarázkodni, miután Magyar Péter simán nyilvánosságra hozta a volt feleségével, Varga Judittal lefolytatott magánbeszélgetést, amelyet Péter (amúgy etikátlanul, a nő tudta nélkül, viszont esetleges bűncselekmény leleplezése érdekében, állampolgárként bizony jogosan) felvett egy diktafonnal. 

A hangfelvétel elég megdöbbentő részletet tartalmaz arról, hogy Polt Péter legfőbb ügyész sajnos nem tartja eléggé kézben az ügyészséget, és nem tudnak minden olyan részletet kihúzatni a Schadl dossziéból, amely kompromittálná Rogán Antalt és más NER maffia tagokat, köztük egy bizonyos Gergőt. Varga Judit szerint ez bizony probléma, és most tőle várják, hogy az ő embere hasson oda, hogy ezeket a kompromittáló részleteket kihúzzák az ügyészek a dossziéból. 

Varga Judit azt is megerősíti, hogy a végrehajtói maffia banánhéja, a kecskeméti maffiózót "gazdámnak" szólító Schadl György Rogán Antal és egy bizonyos Gergő embere volt. Gergő nagy valószínűséggel Gulyás Gergely NER tag, de ez így a hangfelvételen nem hangzik el.

Varga Judit védekezése elég felemásra sikerült, egy olyan Facebook posztban próbált meg válaszolni az események ilyen alakulására, amelyben annyit sikerült kinyögnie a felvételen elhangzottakkal kapcsolatban, hogy azokat nem gondolta komolyan, mert az ex férje őt bizony akkor éppen nagyon megfélemlítette (természetesen annyira azért nem, hogy esetleg feljelentést is tegyen a megfélemlítés miatt, vagy nem volt hozzá bizonyítéka, hogy feljelentést tegyen).

A posztot eddig több, mint 18000-en nevették ki. 


Szerk. komment: a kifésült ficsúr Magyar Péterben nem igazán láttam fantáziát, és nem nyerte el a szimpátiámat a március 15-i beszéde sem, amely egy klasszikusan baloldali világnézetet tükrözött, szabadkőműves jelszavakkal, úgymint szabadság, egyenlőség, testvériség, még csiszolnivaló igazságérzettel, például, mikor azt állította, hogy az oroszok az agresszorok az ún. Ukrajnában, és a fenntartható fejlődés felhozásával sem igazán nyerte el a tetszésemet. Az külön kiverte a biztosítékot, hogy mindig bankkártyával fizet, egy videója szerint. Eszembe jutott, hogy az oltottságáról sincsenek információk, és a WHO plandémiás szerződését még egyetlen alkalommal sem említette, lehet, nem is tud róla.

Mindennek ellenére a szavát tartotta, és valóban bemutatott, közzétett egy hangfelvételt, ami álláspontom szerint használható bűnvádi eljárásban, és a Fidesz elitig felnyúló hivatali visszaélés, befolyással való üzérkedés alapos gyanúját teremti meg, amely egy igen nagy szög lehet a fidesz maffia koporsójában. 

Kapcsolódó:

Már több mint 150 ezren hallgatták meg Magyar Péter hangfelvételét a YouTube-on (telex.hu)

A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke konkrétan "gazdámnak" szólít egy kecskeméti gengsztert a Toroczkaiék által közzétett telefonbeszélgetésben (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése