2020. július 31., péntek

5G elleni tüntetés Egerben - táltosdob, tárogató, hagyományőrzés, közösségi élmény a tehnokrácia ellen

Az 5G egri bevezetése szervezett demonstrációt az Egri Városvédők Egyesülete az önkormányzati ülés alatt, ami az erről szóló határozatot tárgyalta. 

A demonstráción számosan felszólaltak az 5G, a legújabb generációs, hatalmas mennyiségű antenna telepítésével járó mobiltelefonhálózat egri kiépítése ellen, annak egészségre romboló hatásait emelve ki. Dr. Pócs Alfréd, az Egri Városvédők Egyesülének elnöke, Fekete Krisztina, az 5G magyarországi bevezetése elleni, több, mint 14000 aláíróval rendelkező petíció kezdeményezője, Hajnal János, a Népszuverenitási Mozgalom képviseletében, Heffner Attila, a Spiritual TV tulajdonosa, Kondor Szabina Bettina, Bene Gábor a Nemzetegyesítő Mozgalom képviseletében, Jeges László, Árvay Attila pszihológus és több más felszólaló járta körül a témát.

A demonstráció tapsos dobos közösségi élmény alaphangulatát az Egység zenekar adta, de Heffner Attila is zenélt, valamint tárogatón és harmonikán játszott egy fellépő, Daragó Károly. 

Barrie Trower fizikus, volt Brit Királyi Haditengerészet és Brit Titkosszolgálat mikrohullámú fegyverszakértő telefonon jelentkezett be interjúra, amit   Csiffáry Gergely szinkrontolmács fordított. 










A következő képen található feliratot a szervezők elpakoltatták, azzal érvelvén, hogy politikai jellegű. 


Kapcsolódó:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése