2020. július 14., kedd

Az USA kilépett a WHO-ból, ami így Bill Gates magánszervezetévé vált. Kérdezzük meg, mit gondol erről a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat.

Kérvényben fordultam a Nemzetbiztonsági Szakszolgálathoz, mert a legújabb sajtóhírek szerint az Amerikai Egyesült Államok hivatalosan is kilépett az Egészségügyi Világszervezet  (WHO) kötelékeiből, amelynek így a legnagyobb anyagi támogatója a Seattleben bejegyzett Bill és Melinda Gates Alapítvány lett. Az alapítvány fő tevékenységi köre a vakcinagyártás.

Kérvényemben felhívom a figyelmet, hogy Magyarországon a Nemzeti Népegészségügyi Központ átirata értelmében csak azért volt veszélyhelyzet hirdetve, mert a WHO világjárványt hirdetett a SarsCov2 vírusfertőzés esetében. Magyar egészségügyi hatóság nem hirdetett járványt Magyarországon, és az általános halálozási adatokat figyelembe véve jóval kevesebb elhunyt volt az idén, mint előző években.

Tehát egy anyagi érdekektől vezérelt, és ennek nyíltan hangot is adó, 7 milliárd embert beoltani kívánó, és ehhez vakcinát értékesíteni számító magánszemély által finanszírozott szervezet olyan mértékben van hatással a magyar nemzetgazdaságra, egészségügyre,  hogy azokat akár hónapokra is meg tudja bénítani, akár egy valós járványügyi adatokra nem támaszkodó, fiktív pandémia deklarálásával.

Kérem, hogy amennyiben a Szakszolgálat is kedvezőtlennek ítéli ezt a jelenséget, hatáskörénél fogva tegyen intézkedéseket, hogy magyar adófizetői források többé ne irányuljanak ennek a szervezetnek a költségvetésébe.



Kapcsolódó:
Országos tisztifőorvos: a járványküszöb irreleváns, ha már van két összefüggő eset, az járvány. Egyébként meg a WHO mondta ki, hogy járvány van, nem magyar egészségügyi hatóság. (ruszinkarpatalja.blogspot.com)
Müller Cecília: januártól márciusig 8,5 százalékkal kevesebben haltak meg Magyarországon, mint egy évvel korábban (szeged365.hu)
The race for a COVID-19 vaccine, explained (youtube.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése