2021. október 28., csütörtök

A bukaresti Daniel Andreescu is felszólalt az Újvilágrend ellenes tüntetésen

Daniel Andreescu Bukarestből kapcsolódott be az Újvilágrend elleni és az ausztrál ellenállás melletti tüntetésbe, amelyet október 23-án, a szovjetellenes magyar forradalom kirobbanásának évfordulóján szerveztek a Szent Korona Igazsága és Stop Covid Kényszer Vakcinázás telegram és Facebook csoportok Budapesten a volt ausztrál nagykövetség épülete elé.

Daniel kihangsúlyozta, hogy a történelmi ellentéteket ezekben az emberiség számára létfontosságú időkben félre kell tenni, és együtt kell felvenni a harcot az Újvilágrenddel, mert egyenként nincs esélyünk. 

Érdekes véletlen, amire dr. Fórizs Eszter hívta fel a figyelmet, hogy a tüntetés helyszínén (Királyhágó tér, Budapest) a Cantata Profana, Bartók Béla egyik, román népmesére alapuló remekművének tiszteletére áll egy szobor. Eszter ismertette, hogy Bartók Béla a nemzetiszocialista ideológia elleni tiltakozásként választott remekművéhez témának pontosan egy román népmesét. 



Kapcsolódó:

Az Újvilágrend ellen és az ausztrál ellenállás mellett tüntettek október 23-án - beszámoló, fotógaléria (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése