2021. október 26., kedd

Az Újvilágrend ellen és az ausztrál ellenállás mellett tüntettek október 23-án - beszámoló, fotógaléria

Remek hangulatú, családias rendezvényt szervezett a Szent Korona Igazsága és a Stop Covid Kényszer Vakcinázás telegram és Facebook csoport október 23-án a volt ausztrál nagykövetség előtt, a budapesti Királyhágó tér 8. szám előtt. 

A rendezvényen a maroknyi résztvevő mellett Újvilágrend ellenes szabadságharcosok jelentkeztek be online, és élőben tartottak beszédet. Három ellenálló Ausztráliából, egy Angliából, egy Székelyföldről, egy Romániából és egy Svédországból jelentkezett be. Az online bejelentkezést egy nagyképernyőjű tévén lehetett követni, a hangot hangfalak erősítették meg. 

Robert Burrowes és Charles Koves Ausztráliából jelentkeztek be, Robert angol nyelven, Charles azonban magyarul tartotta meg előadását. Charles Koves az Ausztrál Magyar Gazdasági Kamara elnöke, egyébként saját magát "Ausztrália lelkesedés motivátorának és törvényi stratégájának" nevezi. Robert saját magát olyan szabadságharcosként határozza meg, akinek nagyon fontos az erőszakmentes stratégia. 


Őket Bukovinszki Gergely bejelentkezése követte Angliából, ő működteti a Szkeptikus Kerekasztal nevű, tényfeltáró videókat tartalmazó youtube, bitchute és más videómegosztó portálokat.  

Anonymus, alias Cse Zoltán és Aranyos Noémi, a kis Anonymus szólaltak fel, mint a vírusmizéria legelejétől a front első vonalában harcoló ellenállók, majd Czetli Balázs, a Stop Kovid Kényszer Vakcinázás csoport alapítója, őt követte Király B. Izabella.




Benke Csaba Székelyföld üzenetét közvetítette egy videóban, ami lejátszásra került.


Szabó Tamás József a Kulcson történteket elevenítette fel, az eset a Posta Imre féle büntetőeljárás egyik kulcsepizódja. 

Online jelentkezett be Daniel Andreescu is Bukarestből, a román ellenálló a románok és magyarok közötti ellentétek félretételért szólalt fel, és az összefogásért a két nép között az Újvilágrend ellen. 

Két újabb újvilágrend ellenes ellenálló, a nyáron a folyamatos tüntetéssel egybekötött táborozást szervező Hárosi Tibor és dr. Fórizs Eszter is felszólaltak, majd videón került bejátszásra az ausztrál Tim Emslie videóüzenete, aki ugyan online volt a rendezvény elején, de az időeltolódás miatt muszáj volt aludni térnie és nem tudott élőben bejelentkezni.




Ígéretéhez híven Dr. Matyijcsik Sándor is meglátogatta a rendezvényt, ahol beszédet is mondott, majd a Svédországban élő francia anyanyelvű erdélyi közéleti személyiség, Hans Ivanovics videóüzenete is bejátszásra került. 





Majd jómagam is beszéddel fordultam a maroknyi, de annál elszántabb tüntetőhöz. 

Fotógaléria:













Kapcsolódó:


Dr. Matyijcsik Sándor is tiszteletét tette az Újvilágrend elleni tüntetésen (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése