2021. október 8., péntek

Nem emberiesség elleni bűncselekmény az injekcióra kényszerítés, mert nem bizonyított, hogy bárki is meghalt volna tőle


Elutasította a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség az Orbán Viktor ellen tett büntető feljelentésemet emberiesség elleni bűncselekmény és hivatali visszaélés tárgyában, az egészségügyisek kötelező vakcinálásáról szóló, nevezett Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke) által aláírt kormányrendelet kapcsán.

Az ügyészség álláspontja szerint a hivatali visszaélés azért nem valósulhat meg, mert a kérdéses kormányrendelet az Alaptörvényre alapuló jogalkotási folyamaton átment, ezért nem lehet jogellenes, ami a hivatali visszaélés bűncselekmény egyik alapvető tényállási követelménye. 

Az emberiesség elleni bűncselekmény tárgyában az ügyészség megállapította, hogy egyrészt egy kormányrendeletet, szerintük, nem lehet a lakosság elleni átfogó vagy módszeres támadásnak értékelni, ez az egyik tényállási elem, ami hiányzik a bűncselekmény megvalósulásához, másrészt nem bizonyított, hogy bárki is kifejezetten az injekcióktól életét vesztette volna, a feljelentés által hivatkozott újságcikk, benne a 441 oltás után elhunyt személy említésével csupán azt a Nemzeti Népegészségügyi Központtól származó tényt közli, hogy oltás után haláloztak el, de a konkrét halálokot nem. 





Kapcsolódó:

Feljelentést tett a Korona Igazsága a magyar kormány ellen az eü-söket mRNS injekcióra kötelező rendelet miatt (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

6 megjegyzés:

  1. Mint általában a wuhani vírus-járvány hazugságban,itt is nyomonkövethető a jogállamiság csorbulása, megszűnése. Világszerte sajnos.
    Egyetértve a beadványokkal, egy dolgot, talán ismételve kifogásolnék: Nem emberiEsség ellen, hanem emberiség elleni büntett. (crime against humanity).
    Azért gondolom ezt fontosnak, mert adott esetben értelmezési zavart is okozhat, de akár a beadvány komolyságát csorbíthatja.

    VálaszTörlés
  2. A magyar btk. emberiesség elleni bűncselekményt ismer.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt nem tudtam, bár nem is lepődöm meg. Csonka magyarul a valamennyi mindent jelent, az oda pedig azt, hogy ide.

      Törlés
  3. Németországból rokonlátogatáson volt barátommal beszéltem. Azt mondja, h folyamatban van bizonyítás patológusok kutatása nyomán. A vcn-zás előtt mért véralvadási adatok és utána: vagy, az elhunytak mintáiból, nem tudom ... Az biztos, hogy sokan dolgoznak bizonyításon.
    A tárgyra térve. Valamikor benne volt az Alaptörvényben, hogy tilos az emberkísérlet. Elképesztő h senkinek sem csípi a szemét !?
    1. Először is, a "sürgősséget" kellene elővenni. A The Lancet 2020 szeptemberi (!) számában van egy cikk ami megállapítja, h nem volt járvány, hanem betegség szimptómák voltak !
    Ekkor már a "sürgősség" ugrott ... ugye ?!
    2. Világviszonylatban vannak adatok a vcn-zás utáni halálozásokról és betegségekről. Hogy lehet FELTÉTELEZNI h nálunk ez másképpen van ? Jó a levegő ? Jó a Kárpát-medence földje ? Vagy ... Vagy ?!
    3. Volt már kísérlet, pszichológiai, a börtönőrök és rabok kísérlete, amit ABBA KELLETT HAGYNI mert már közben olyan brutális dolgok történtek a rabokkal - holott ugyanolyan fiatalemberek voltak mint az őrök - hogy már szinte biztosra vehető volt, hogy annál csak még rosszabb lesz.
    ----------------------------------------------
    Jönnek hírek, h okt.20. után már nem ajánlott a vcn mert vannak jóváhagyott gyógyszerek. Ezt sajnos, a mi kormányzatunkról nem tudom elgondolni hiszen a mellékhatások is 1 !! %-ban fordulnak elő ?!
    Sajnos erre nem lehet számítani: ami fontos lenne, IGAZI vita tudományos szinten. Igyekezzünk ...

    VálaszTörlés
  4. Alaptörvény szerinti jogrend!!- Az nem érvényes!!- A Szent korona jogrend szerint kellene ítélni!!! Nem lehet bizonyítani a halál okokat!- Valóban,- hiszen nem lehet boncolni!- tehát eltüntetik a bizonyítékokat.

    VálaszTörlés
  5. Hát igazán érdekünk, hogy be tudjuk bizonyítani a halálozást. Ki kéne találni, hogy hogyan lehetne bizonyítani.

    VálaszTörlés