2021. október 13., szerda

A kovidtálib maszol.ro nyüszít, mert leoltottam Tar Gyöngyit, a csíkszeredai kovidboszorkányt

Karaktergyilkos, rágalmazó cikkben elemezgeti a maszol.ro szélsőséges baloldali internetes portál, a székelységre és erdélyi magyarságra polipként rátelepülő, és, nyilván, zsigeri kovidhívő Romániai Magyar Demokrata Szövetség szócsöve azt a bitchute.com-ra feltöltött videómat, amelyben Tar Gyöngyit, a csíkszeredai kovid-szekta buzgó prófétáját (mellékállásban az Egészségügyi Igazgatóság vezetőjét) oltottam le, no nem Pfizerrel, csak szavakkal, őkovidsága ugyanis billentyűzetet nem tűrő hangnemben sértegette a székelységet annak oltottsági mutatói nyomán, műveletlennek, kínjában még magyarellenesnek is titulálva őket (a székelyek magyarellenesek sic.). 

A maszol.ro kovidtálibjai természeseten elhallgatják cikkükben Tar Gyöngyi székelyellenes kirohanásait, és csak azt fájlalják, hogy Diana Șoșoacă-t, a román NWO ellenes ellenállás vezéralakját támogatom, felhívom a figyelmét minden kovidtálibnak, hogy büntetőjog is van a világon, és például az említett román valkűr, aki történetesen szenátor is, a román Müller Cecíliára, azaz Raed Arafatra életfogytig tartó börtönt követelt parlamenti interpellációjában, valamint, hogy ezt a parlament előtt épp tüntető több, mint 50.000 személy is rendkívül jó ötletnek tartotta. 

Kovitálibék, mint a jó bűnözők, burkolt fenyegetésként értelmezik a büntetőjognak, valamint Ceaușescu sorsának még csak az említését is.

Hálistennek a maszol.ro Facebook oldalán is leközölt rágalmazó, karaktergyilkos cikk a kommentjei alapján visszafele sült el, az udemeré trollok agyatlan, hol alanyt, hol állítmányt, hol mindkettőt nélkülöző böfögéseitől eltekintve, a normális székelyek és erdélyi magyarok támogatják a Tar Gyöngyinek kiosztott verbális pofont. 





Érdekesség, hogy a megosztás, amire hivatkoznak, egy bizonyos Osváth Szilárdé, több, mint 500 megtekintést és 800 megosztást ért el egy bizonyos Csíkszeredai Jobboldal nevű Facebook csoportban, amely csoport mindössze 2700-as létszámú, és benne meg van osztva az eredeti, a bitchute-ra feltöltött videó is, amely néhány megtekintést, nulla megosztást és egy-két lájkot kapott mindössze. Osváth Szilárd megosztása valamiért nem elérhető, a csoport pedig archiválva van.

Az ominózus cikk elérhető itt:

Oltásellenesség: Csibi Barna újabban a magyarellenes Şoşoacát támogatja? (maszol.ro)

Kapcsolódó:

Tar Gyöngyi az oltásellenességről: egyértelmű az összefüggés a rossz gazdasági helyzettel (maszol.ro)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon igaz, emlékszem,TGy a csíksomlyói búcsú előtt is méltatta az oltást, és bízott Böjte Csaba covidpiárossá válásában, amikor vásári bohócként beoltatta magát. Eredménytelenül, vagy eredményesen, attól függően, honnan nézzük: a székelyek nem követték a szerzetes Úrat "magyarkodó" cselekedetében. Őt sem, és akkor sem.
    Sosoacának láttam a Parlamenti Covidos felszolalását, aranyérmes, de láttam korábbiakat is. azok nem annyira.
    Itt kérdeznék valamit, amit egy fórumon olvastam:
    https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=159636142&t=9245854

    mennyire igazak az ott állítottak? annyira nem figyelem M-Z P-t, hogy kiderült volna az oltásellenessége, de, hogy Gyurcsány embere, az igen.
    Felfedezték az oltatlan szavazó tábort?

    Nyilván, hogy az aktuálisan közös ellenséget csak összefogással tudjuk legyőzni, hogy aztán békésen tovább köpködjük egymást román magyar, szoci-nemzeti vonalon. azt legalább megszoktuk.
    De a csapdákból már elegem van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egy nagy kamu. Ha MZ és én beszéltünk volna ilyesmiről, annak lenne híre. Annyi alapja van, hogy oltásellenes tüntetésre meghívtam, viszont, nyilván, nem jelzett vissza.

      Törlés