2021. október 7., csütörtök

Újvilágrend elleni tüntetés az ausztrál nagykövetség előtt - '56-ban ilyenkor törtük ki a szocializmus nyakát, hátha most az újvilágrendnek adunk egy sallert


Tüntetést szervez október 23-ra a Szent Korona Igazsága csoport az Új Világrend ellen, és minden ellen, amit az újvilágrend jelent. Nemet mondunk az emberi szájkosarakra, az újvilágrend szájmaszkokra, a kötelező eutanázia injekciókra, a jogfosztásokra, jogkorlátozásokra, a hatósági terrorra, a népességcsökkentésre, az emberiesség elleni egészségügyi bűncselekményekre, a hamis pandémiákra, a demokrácia, a népuralom felszámolására és a világkormányra.

A tüntetés a budapesti, 12. kerületi Királyhágó tér 8 szám, az ausztrál nagykövetség előtt lesz, mert leghangsúlyosabban Ausztráliában nyilvánul meg az Újvilágrend, a családjával együtt kivégzett David Crowley egykori amerikai filmrendező által filmre vitt rémvízió, a Gray State, azaz szürke állam.

    


Kapcsolódó:

Az Új Világrend elleni tüntetést jelentett be a Szent Korona Igazsága az ausztrál nagykövetség elé október 23-ra - céljuk Ausztrália ENSZ tagságának felfüggesztése (ruszinkarpatalja.blogspot.com) Tüntetés az Újvilágrend ellen (Facebook esemény)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése