2021. október 21., csütörtök

Kincses Gyula akár valótlanságot is terjeszthetett, de ez nem befolyásolta a "védekezést"


Elutasította a Kincses Gyula, a Magyar Orvosi Kamara elnöke ellen rémhírterjesztés gyanújával tett feljelentésemet a Budapesti Rendőr-főkapitányság. 

Feljelentésemben azt sérelmeztem, hogy Kincses Gyula valótlan információt közölt a nagy nyilvánosság előtt, mikor kijelentette egy, a Magyar Orvosi Kamara oldalán nyilvánossá tett dokumentumban, hogy "az érdemi egészségügyi ok nélkül az oltás felvételétől elzárkózók veszélyeztetik az oltottakat is, és ezzel a járvány terjedése elleni védekezést is".

Bizonyítékként azt a dokumentumot csatoltam, amelyben a Nemzeti Népegészségügyi Központ közölte, hogy nincsen adata semmilyen olyan mikrobiológiai eljárásról, amellyel kétséget kizáróan bizonyítani lehetne, hogy egy bizonyos személyből származó ún. "kórokozó" egy másik személybe kerülve azt "megfertőzné". 

Továbbá nem rendelkezik adattal arról sem, hogy az ún. "járvány" kezdete óta hány esetben "fertőztek meg" oltatlanok oltottakat. Ez alapján levonható a következtetés, hogy egyrészt az egész "fertőzési" folyamat csak egy bizonyítatlan és bizonyíthatatlan elképzelés, egy orvostudományos elmélet, másrészt az meg külön egyáltalán nem bizonyítható, hogy oltatlanok "fertőznének" oltottakat, mert még egyetlen ilyen esetet sem sikerült dokumentálni.  

A rendőrség kényesen kikerülte a benyújtott bizonyítékom értékelését, és kimondta, hogy valóságtartalmától függetlenül a kérdéses, nagy nyilvánosság előtt elhangzott kijelentés nem befolyásolta negatívan a járvány elleni védekezés érdekében hozott intézkedéseket, és nem sarkallta a lakosságot pánikszerű cselekedetekre, ezért nem volt alkalmas a védekezés akadályozására vagy meghiúsítására. 



Kapcsolódó:

Mondtam már, hogy nem bizonyítható a "fertőzés" cselekménye, tehát kamu? Nos, ezt most élesben is leteszteljük, mert feljelentést postáztam Kincses Gyula ellen, aki szerint az oltatlanok veszélyeztetik az oltottakat (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése