2021. október 25., hétfő

Bukovinszki Gergő is bekapcsolódott online az ausztrál nagykövetség előtti október 23-i újvilágrend elleni tüntetésbe


Bukovinszki Gergely, a Szkeptikus Kerekasztal youtube és bitchute oldalak Angliában élő magyar szerkesztője is felszólalt (online) azon az Újvilágrend elleni és az ausztrál ellenállás melletti tüntetésen, amelyet október 23-án, a szovjetellenes magyar forradalom kirobbanásának évfordulóján szerveztek a Szent Korona Igazsága és Stop Covid Kényszer Vakcinázás telegram és Facebook csoportok Budapesten a volt ausztrál nagykövetség épülete elé. 

Gergelyt húsbavágó, aprólékos, részletekbe menő, és minden állítását forrásokkal, dokumentumokkal alátámasztó oknyomozásairól és az Újvilágrendhez kapcsolódó politikai elemzéseiről, nem utolsó sorban pedig jól kidolgozott, látványos videóiről ismeri a járvány és intézkedés-szkeptikus, újvilágrend ellenes társadalom. 


A videóblogger előzetesen egy már kész videót is küldött a tüntetőknek, arra az esetre, ha a technika közbeszólna, és nem jöhetne létre az online kapcsolat.

Kapcsolódó:

SzkeptikusKerekasztal (youtube.com)

szkeptikuskerekasztal (bitchute.com)

Újvilágrend elleni tüntetés az ausztrál nagykövetség előtt - '56-ban ilyenkor törtük ki a szocializmus nyakát, hátha most az újvilágrendnek adunk egy sallert (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

1 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy részese lehettem az eseménynek. Köszi a meghívást! (SZK Gergő)

    VálaszTörlés