2021. október 13., szerda

Emberiesség elleni bűncselekmény-e a kötelező oltás? Panasszal éltem az ügyészi határozat ellen, Duró Dórára és Bana Tiborra is hivatkozok

Panasszal éltem az ellen a katonai ügyészi határozat ellen, amely kimondja, hogy nem emberiesség elleni bűncselekmény az egészségügyisek kötelező oltását előíró kormányrendelet.

Az ügyészi határozat egyik érvként azt hozta fel, hogy a kérdéses kormányrendelet egy jogszabály, amelyet a kormány jogalokotói hatáskörében alkotott, tehát nem lehet jogellenes.

Panaszomban megállapítom, hogy például az 500/1944 B.M. rendelet a rendelet a zsidóknak a vendéglátó üzemek látogatásában való korlátozása tárgyában, egy magyar jogszabály, amely a további, magyarországi zsidótörvényeknek nevezett jogszabályokkal egyetemben, emberiesség elleni bűncselekmények tömegét valósította meg, annak ellenére, hogy átmentek az akkori jogszabályalkotási folyamatokon. 

Következik, hogy pusztán azért, mert valami jogszabály, még nem szükségszerű, hogy törvényes is legyen, éppen ezért tartalmilag is vizsgálni kell azt. 

Az ügyészség másik érvét, miszerint nem bizonyítható, hogy akár csak egyetlen esetben is elhalálozáshoz vezetett volna az oltás,  Duró Dóra parlamenti képviselő asszony 2021 szeptember 23-i parlamenti felszólalásával, valamint Bana Tibor országgyűlési képviselő egyik Facebook posztjával cáfolom.

Duró Dóra felszólalásában, 6.09-nél, említést tesz egy huszonéves hölgyről, aki egészségügyi dolgozó volt, és az oltást követő 24 órán belül elhalálozott. Az elhunyt családja pedig, Dóra említi, őt keresték meg, hogy mit tegyenek.

   

Bana Tibor Facebook posztban beszél több halálesetről, amelyek álláspontja szerint ráoltás következtében léptek fel, ezek az esetek is az oltás okozta halálesetek.


Továbbá hivatkozom az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet egyik válaszára is, amely közli, hogy a médianátha elleni "vakcinák" mellékhatásait egy európai szintű adatbázisban dolgozzák fel, ez nyilvános, az EudraVigilance.

Ebből kiderül, hogy mára közel egy millió esetben jelentettek Európa szerte mellékhatásokat a "vakcinák" után, ezek a könnyű lefolyásúaktól a nagyon súlyos betegségekig terjedő skálán mozognak, és számos mellékhatás önmagában olyan súlyos betegség, amely akár elhalálozáshoz is vezethet. 





Ez álláspontom szerint bizonyítja, hogy a feljelentett cselekmény megvalósítja az emberiesség elleni bűncselekmény tényállását, a lakosság egy részének (egészségügyi dolgozók) olyan körülmények közé kényszerítése (kötelező "vakcina"), amelyek azok egy részének pusztulásával fenyegetnek. 

Ezek alapján kérem, hogy hallgassák ki Duró Dórát is tanúként, valamint ismételjék meg a vizsgálatot az új tények tükrében, annak érdekében, hogy megállapítsák, emberiesség elleni bűncselekmény-e az egészségügyisek kötelező oltását előíró kormányrendelet. 







Kapcsolódó:

Nem emberiesség elleni bűncselekmény az injekcióra kényszerítés, mert nem bizonyított, hogy bárki is meghalt volna tőle (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Az OGYÉI az EU mellékhatás adatbázisába tölti fel a "vakcinák" után bejelentett nemkívánatos eseményeket, van ott minden (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése