2021. október 7., csütörtök

Szijjártónál érdeklődöm, hogy egészen pontosan mit is jelent az, amit kiposztolt, hogy ugye "új világrend" - 15 napja van válaszolni

Közérdekű bejelentésben fordultam a Külgazdasági és Külügyminisztériumhoz, az iránt érdeklődök, hogy Szijjártó Péter hogy is értette azt a 2020 március 28-i Facebook posztját, amelyben az ún. "új világrendet" emlegette.

Az érdekel, hogy a külügyminiszter úr által emlegetett "új világrend" azonos-e azzal az "új világrenddel", amelyet például Mahatmir Mohamad malajziai miniszterelnök mutatott be még 2015-ben, és amely vízió szerint az újvilágrendben a világ lakosságát 1 milliárd főre kívánják csökkenteni, eltörlik a népakarat alapú politizálást és egy kiválasztott elit, egy világkormány fogja vezetni az embereket, egy totális világdiktatúrában.

Formailag közérdekű bejelentést tettem, azt a közérdekű tényt jelentettem be, hogy Magyarország lakossága nem ismeri a miniszter úr által használt fogalom jelentését, ezért javasoltam annak minél pontosabb meghatározását. 


Kapcsolódó:

Besúgóképzőt avatott Szijjártó tavaly tavasszal, mert az "új világrendben" fontos lesz a "polgári hírszerzés" (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése